Reklama

Reklama

Co kdyby

  • USA Anything's Possible
Trailer 1

Obsahy(1)

Stydlivý středoškolák Khal v internetové diskusi anonymně zveřejní, že se zamiloval do pohodové trans spolužačky. Na základě pozitivních reakcí se rozhodne pozvat ji na rande. Odstartuje tím smršť nečekaných událostí a romantický příběh generace Z! (Prime Video)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (6)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica je takou klasickou teenage romantikou zo strednej (okorenená queer tématikou) u ktorej prekvapí jak všetko to skvele šľape vzhľadom na to, že je to režisérsky debut herca. Perfektný kasting, všetci tí neznámi herci skvele hrajú. postavy sú jak sympatické, tak zaujímavé. V druhej polovici ale nastanú problémy. Ukáže sa, že hlavná hrdinka ešte nie je vyrovnaná s tým, čím je a hlavne sa tam začnú postavy otravne hádať a zneužívať queer tému vo svoj prospech. Vydarený záver už pachuť z toho nezakryl. Pobavilo ma keď sa metrosexuálni chlapci začnú biť tak, že sa ťahajú za vlasy. Jak baby. To sme to dotiahli. :-) Takže ak máte radi teenage romantiky a nevadí vám trans téma, ktorú tu nasilu nepretláčajú, tak je to v pohode film. 7/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Režisér Billy Porter sa snaží odbúravať predsudky a zachytávať teenage lásku medzi mladým chalanom aj jeho trans spolužiačkou. A to všetko z pohľadu generácii Z. Snímok bez konkrétnejších smerov. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Tato charakterova studie pusobi standartne, ale kdyz je do filmu naroubovan problem, zacne byt laciny. Kelsa je odvazna, ale reziserovi tato vlastnost chybi. Chybi tu starsi postavy. Mozna to byl zamer ukazat, jak jsou postavy hloupe, kdyz stale trousi takove banality. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Ale veď toto normálny skinhead nemôže dopozerať dokonca bez toho aby nenapodobnil minimálne Tisa. To čo už toto bolo kurva?? To keď ideme do tohto smeru aj hlasu filmov do budúcna, chcem opustiť túto planétu. Sme v piči. ODPAD! ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Pittsburgh CAPA, umělecké škole, kterou Billy Porter navštěvoval v centru Pittsburghu v Pensylvánii. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama