Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Willow, legendárny čarodejník sa vracia v novom seriáli zasadenom o veľa rokov neskôr po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom filme. Vedie skupinu nevšedných hrdinov na nebezpečnej záchrannej výprave svetom, ktorý prekonáva ich najdivokejšie predstavy. (Disney+)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Willow (2022) 

Bez toho aby som poznal predlohu môžem hodnotiť Willow ako slabší priemer, s niekoľkými lepšími epizódami, celkový dojem je však rozpačitý, nesympatické postavy, niekedy príšerne nudné diálogy. Svoj potenciál to premrhalo predovšetkým preto, lebo Disney+ a lebo veková kategória mladý dospelý. Alebo možno ani to nie. Že to fanúšikovia, ktorý Willow poznajú je pochopiteľné, pekná výprava a prostredie nemôže vynahradiť nezaujímavý dej, ploché dialógy a bezduché postavy. Toto by mohlo s čistým svedomím dostať po prvej sérii stopku a málokto by vyronil slzičku, nieto ešte napísal komentár že prečo mu to vlastne Disney+ spravili... ()

Divoles (2022) (E05) 

Bez toho aby sa niekto musel čo i len na sekundu zamyslieť bolo hneď jasné že náčelníkom v lese bude klitorisáčka, LGBT párik si konečne už už vylízal mušličky keď do toho nabehli zlí biely ujovia trolovia 😂 Pošta Horný výplach všetkých fantasy, keď klitorisáčka vyhrala bitku v chlastaní skoro som sa od smiechu pošťal... ()

Väzni zo Skelinu (2022) (E06) 

Po 14 pokuse spustiť epizódu cez aplikáciu Disney+, teda skôr pissing+, ktorý bol nakoniec úspešný stavili autori na osvedčenú kartu posledých rokov - keď divák nič nevidí nebude sa sťažovať na zlé scény, málo akcie, trápne šermiarske súboje. Naivné konverzácie, nefungujúce vzťahy medzi postavami ale najmä slabé efekty pri dnešných možnostiach predĺžujú agóniu tohto fantasy. A pri tom ho Disney+ na sociálnych sieiach prezentuje ako svoj hlavný ťahák. ()

Reklama

Reklama