Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Tir Asleen prijmú dôležitú delegáciu z kráľovstva Galladoorn, lenže nečakaný útok záhadných nepriateľov prinúti kráľovnú Sorshu hľadať pomoc u starého priateľa. (Disney+)

Recenzie (21)

d.p.1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Máte rádi místy (jenom místy) dobré herecké výkony, ale špatně napsaný příběh s nevhodně zvolenými postavami? Máte radi indoktrinaci ve stylu Disney po roce 2016? Máte rádi, když se tancuje na hrobu kdysi dobrých filmů a dělá se z jejich moderního pojetí nekoukatelná sračka? Tak koukněte na Willow, pořad u kterého máte pochyby, proč si vlastně to předpladné D+ ještě platíte! ()

moviefreak 

všetky recenzie používateľa

Gratulujem!!! Producentka a šéfka Lucasfilmu K. Kennedy prizabila značku Star Wars, ako som prave dopozeral - prebodla Willowa a podľa síce vizuálne nádherného traileru na Indyho sa chystá zavraždiť (doslova) aj túto kultovú postavu... Ak ju čoskoro z Disney nevyhodia, zapíše sa do dejín ako sériový vrah našich milovaných frančíz! ()

Reklama

Solverino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak to je slušnej kopanec do koulí! Nejen, že jsou tam zase lesbičky (jako by to bylo něco naprosto normálního a prakticky úplně běžnýho), pak pár namachrovanejch zoufalců v maškarním oblečení (americká představa o "historickém" oblečení - vypádá jako kdyby losovali čísla kostýmů ve skladu, co na koho vyjde), pak zase ty gumový zbroje (to se člověk musí chechtat, když se "plechová" zbroj tvaruje podle toho jak člověk dýchá - kuwa, to byly šikovní zbrojíří, zřejmě nějaký trpasličí superkov), pak se všem dokola omílá (stejně jako v US reálu), že to vůbec nevadí, že jseš hloupá a tuctová holka, protože TY jsi SPEŠL! Jediná taková (= tuctová blbka)! Ty woe to jsem nežral, blonďatá sexy pekařka, co mele jednoduchý věty je největší čarodějka všech dob! No ty wogo a druhej nejlepší čaroděj (Willow) má obleček s kapsičkama jako hlídač parkoviště. Co bude dál? :( ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Berem to jako zlý vtip... Zlaté časy 80˝ fantasy sú už zrejme dávno fuč! Toto je čistý HNOJ! Ešte na margo obsadenia Erin Kellyman - evolúcia ľudského druhu zrejme ešte nepovedala posledné slovo. Mojim deckám budem radšej vysvetlovať softporno, než takúto LGBT agendu. Kandidát na seriálový fail roka! ()

Dakken 

všetky recenzie používateľa

Úvodný dvojdielny rozjazd ma navnadil a milo prekvapil. Je to výpravné, pekný vizuál, masky, kulisy a zatiaľ je tam všetko, čo by správny fantasy seriál mal mať. Hoci je príbeh trochu predvídateľný a priamočiary, nevadilo mi to. Na nič sa nečaká, stále sa niečo dialo, dej pekne plynie a dobre sa na to pozerá. Tvorcovia krásne využívajú mytológiu sveta pre vybudovanie základov seriálu a pôsobí to veľmi prirodzeným dojmom. Potešil aj návrat starých postáv a čaro pôvodného filmu, ktorým seriál dýcha. A podľa môjho názoru, si aj neznalci filmu prídu na svoje. Je ťažké niečo hodnotiť po dvoch dieloch, ale priznávam, že Willow na mňa urobil dojem a som zvedavý na ďalšie diely. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama