Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Willow, legendárny čarodejník sa vracia v novom seriáli zasadenom o veľa rokov neskôr po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom filme. Vedie skupinu nevšedných hrdinov na nebezpečnej záchrannej výprave svetom, ktorý prekonáva ich najdivokejšie predstavy. (Disney+)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (8)

Záhadný nepriateľ (2022) (E01) 

Príbeh: Nechcenú svadbu lezbičky a pseudoinda zhati útok na hrad kráľovnej Sorshi. Pri útoku dochádza k únosu jej syna. To je dokonalá príležitosť aby sa dali veci do pohybu. Zoskupenie tej najviac gender partičky sa vydáva na záchrannú misiu. Prevedenie: Celé moje detstvo touto epizódou LGBT GENDER hnoja Lucas pokrčil a hodil do smetí. Willow bol výpravným eposom plný humoru a odvahy. Z tohto čo teraz vzniká ma napína. Ja už v dnešnej pošahanej dobe nemôžem so synom pozerať ani blbé fantasy bez toho aby sa tam po sebe necápali dvaja chlapi alebo dve ženy. Poprosím tvorcov aby prišli mojím deťom vysvetliť prečo je do všetkého tento fakt tak násilne vtesnaný lebo ja na to jednoducho nemám silu. Som len kúsok od toho aby som si zmazal profil na CSFD a išiel radšej niekam na hory, kde nebudem mať furt na očiach buzerantov, nevhodne obsadených ľudí čiernej pleti alebo nedaj bože týrané zvieratká. Ja sa oficiálne stávam xenofóbom. Doteraz som nič proti ľuďom rovnakej náklonnosti nemal. Však si doma robte čo chcete. Ale toto nútenie na pozeranie sa na to, ak si chcete vychutnať remaq filmu na ktorom som vyrastal ma už vážne zdvihol zo stoličky. 5% ()

Veľký Aldwin (2022) (E02) 

Príbeh: Willow zažíva vnútorný rozkol lebo sa nevie rozhodnúť medzi pomocou svojej dedine ako Aldwin alebo cestou za záchranou princa. Nakoniec sa pridaná k spoločenstvu a rozhodne sa učiť Elonu Danel aby mohli poraziť zlú bosorku. Prevedenie: Naše GENDER spoločenstvo prijalo retardovaného poločarodejníka, ktorý má problémy s vlastnou identitou. Inak sa v tejto časti dokopy nič nestalo a príbeh sa nám posúva od nikadiaľ nikam. Aha vlastne hej máme tu partu nakazených prenasledovateľov ale inak nič zaujímavé. Seriálu zúfalo chýba postava Matha Martigerna, ktorý sa staral aspoň o humor keď už nič iné 15% ()

Bitva u obětního beránka (2022) (E03) 

Príbeh: Elora je unesená posadnutými vojakmi a partička sa ju rozhodne hľadať. O niekoľko minút už skrížia meče ale Willow flakónikom s neviem čím súboj ukončí a teleportuje nepriateľov na kone aby ich mohli prenasledovať. Partička sa rozdelí. Jedna polka sa rozhodne hľadať čarovný kiris a po cesta zabíja pár dvojhlavých potkanov. Druhá ako zázrakom nájde Eloru aj s jej väznieľmi a skrížia meče. Keď už to bude vyzerať beznádejne z tunela sa vynorí prvá partička a prichádza na pomoc. Strhne sa obrovská bitka. Teda aspoň dúfam, lebo sa to všetko deje v tme a nie je vidieť ani hovno. Ale niekde v tomto všetkom prichádzame o jedného člena z výpravy ale ešte nevieme o ktorého lebo je stále tma. Prevedenie: Neverím, že sa pod túto sračku podpísal Lucas. Jedno šťastie je že je to žánrovka, ktorú by som rád videl. Inak by som sa na to vysral už po prvej časti ale toto čo sa už deje. O tých vedľajších postavách v moderných jeansoch, ktoré tam boli dokopy 2 minúty sa nemám silu už ani vyjadrovať.  12% ()

Šepoty Nokmaru (2022) (E04) 

Príbeh: Jediná cesta k Erikovi vedie cez zámok Nokmaar. Graydona posadli démoni a jediná možnosť ako ho vyliečiť je cez alchymistický elxír. Ostatný členovia výpravy musia čeliť svojím vnútorným démonom aby prežili. V Elore sa objaví sila z proroctva. Prevedenie: Tak brutálny potenciál hodený do koša. Ak sa odosobním od Gender partičky v slovanskej mytologickej fantasy tak ten príbeh nemá chybu. Chybu má scenár, dialógy, herecké výkony ale atmosféra a efekty sú vážne silno znesiteľné. Ale jednoducho chovanie postáv nedáva logiku. Strih akčných scén do nudnej dialógovej sekvencie nedáva logiku Chlapiny princezné a zženštilí princovia nedávajú logiku. Svet jednoducho dnes nedáva logiku. Dávam o 2% viac ako som chcel za posledných 15 sekúnd z tohto dielu, tie sa mi vážne páčili.  19% ()

Divoles (2022) (E05) 

Príbeh: Jediná možnosť ako by maša Gender partička mohla utiecť svojím prenasledovateľom je ukryť sa v Divolese o ktorom kolujú strašné povery. Partička padá do zajatia z ktorého sa nakoniec stane celkom dobré spojenectvo proti chlpatým trollom. Prevedenie: Akčný začiatok vystriedala vzťahová hra v začarovanom lese. Keď sme si konečne ujasnili kto kope za ktorý team môžeme sa venovať ľúbostným vzťahom. Mohlo to skončiť ako pekné lesbické béčkové porno namiesto toho tu máme nezmyselný pád trollov. Ale na druhej strane toto je po dlhej dobe časť ktorá nie je pritiahnutá za vlasy. 29% ()

Väzni zo Skelinu (2022) (E06) 

Príbeh: Willow a Kit sa stávajú väzňami trollov. Vo väzení nachádzajú vzácneho spojenca ktorý poukáže na osud Matha Mortigerna. Thraxus baží po kirise ku ktorému už má veľmi blízko. Elora v sebe objaví skryté schopnosti. Erik sa stretáva s princeznou Lili. Prevedenie: Po dlhom čase ma na seriály niečo naozaj bavilo a to boli tí skeptická trollovia. To bola scenáristická pecka. Ale potom sa dostávame do alegórie failov na počkanie. Ako sú šermiarske súboje v úplnej tme. Emočne nedotiahnutý skon blízkeho priateľa alebo vzťah otca a dcéry ktorý vyšumí do prázdna ako celaskón po záruke. Willow sa snaží jokeovať ale je nanjvýš trápny a podobný humor mohol preraziť tak na dvore kráľa Matúša na území Veľkej Moravy. Toto je dvadsiate prvé storočie a divák je už predsa trocha náročnejší. Za tých trollov dávam jednu hviezdu navyše. 27% ()

Za zlomeným morom (2023) (E07) 

Príbeh: Naša Gender partička si tu musí namieriť krížom cez Zlomené more aby konečne našli svojho princa. Elora úplne zmenila za jednu časť svoju osobnosť a aj farbu svojich vlasov. Willow, ktorý obetoval polku svojej družiny aby šetril mágiu si to teraz spolu s Elorou rozdáva v epickom dúhovom súboji. Graydon sa vyzná so svojich citov ale evidentne oveľa hlbšie pociťuje k blatovej rybe, ktorá ťahá ich sane po vode. Dokonca s z neho z ničoho nič stáva čarodejník so zázračnou píšťalkou. Kit a Jade sa naďalej lezbia a jediná postava ktorá tomu dáva vážnosť je dvojmetrový Ind ktorému nefunguje jeho kiris. Prevadenie: Z popisu si asi môžete domyslieť za čo táto časť stojí. 38% ()

Deti Wyrma (2023) (E08) 

Príbeh: Naša Gender partička sa musí postaviť zoči voči srige a jej novému zakliatemu služobníkovi Aurikovi. Medzi tým aby Wrim prišiel na svet alebo nie stojí iba útle dievča Elora Danem. A samozrejme krpatý púťový čarodej Willow. Prevedenie: O dekádu lepšie ako všetko predchádzajúce. A viete prečo? Lebo sa všetky podstatné nedialo v zasranej tme. Aj keď koniec koncov asi sa mohlo. Nebudem už hovoriť o absolútnom scenáristickom zlyhaní a nelogických pochodoch. Vyzdvihnem vizuál, ktorý jediný udržuje štatút seriálu mimo odpadu. Pevne verím, že ten otvorený koniec nenaznačuje druhú sériu. 48% ()

Reklama

Reklama