Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé hrdiny vedené čarodějem Willowem pronásledují zabijáci otrávení černou magií. (Disney+)

Recenzie (11)

mata77 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevyváženosť, ktorá ma prekvapila v prvom diele, pokračuje nanešťastie ďalej. Je to škoda, pretože seriál určite má potenciál a mohol by nadviazať na charizmu prvého filmového spracovania z '88. Zdá sa ale, že problémom je spôsob, akým filmári pristúpili k námetu, ktorý ma vo výsledku nebaví tak, ako by dobrodružný seriál mal. Ako keby réžia ani nevedela, čo chce a výsledok sa mi tak veľmi podobá na nemecké koprodukčné filmové rozprávky pre mladších divákov. Stále pritom platí, že po vizuálnej stránke sú investované peniaze jasne viditeľné, masky, kostýmy a triky sú výborné a filmové exteriéry krásne. ()

kyrysar 

všetky recenzie používateľa

Báby v lese jsem nepochopil. Proč se jmenuje díl bitva, jsem nepochopil. Zatím tomu chybí dinamika a lepší dramaturgie a střih. Začíná souboj, napětí se stupňuje, čeká se na první výpad a najednou střih na jinou scénu. A i ten rejting pro děti by nemusel zas tolik být. Neříkám krev a usekany končetiny, ale trošku víc syrové. No obávám se, že se to do finále moc nezlepší ()

Solverino odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak a tady milé děti, tady už je to opravdu čistý Odpad!. Na co tam byly ty dvě blbý báby se sekerou v džínách? To jako mělo být co? A prý "bitva". Pche, trapná parodie na "šerm" a "boj". Asi jako kdyby se šermoval slepej s bezrukým. Ty woe, vždyť u toho zase ženský hekali jako při tenise. To se fakt nedá, to je veletrapná komedie. Děkuji, ale končím, to budu radši sledovat jak schne barva, to je mnohem napínavější.... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Elora je unesená posadnutými vojakmi a partička sa ju rozhodne hľadať. O niekoľko minút už skrížia meče ale Willow flakónikom s neviem čím súboj ukončí a teleportuje nepriateľov na kone aby ich mohli prenasledovať. Partička sa rozdelí. Jedna polka sa rozhodne hľadať čarovný kiris a po cesta zabíja pár dvojhlavých potkanov. Druhá ako zázrakom nájde Eloru aj s jej väznieľmi a skrížia meče. Keď už to bude vyzerať beznádejne z tunela sa vynorí prvá partička a prichádza na pomoc. Strhne sa obrovská bitka. Teda aspoň dúfam, lebo sa to všetko deje v tme a nie je vidieť ani hovno. Ale niekde v tomto všetkom prichádzame o jedného člena z výpravy ale ešte nevieme o ktorého lebo je stále tma. Prevedenie: Neverím, že sa pod túto sračku podpísal Lucas. Jedno šťastie je že je to žánrovka, ktorú by som rád videl. Inak by som sa na to vysral už po prvej časti ale toto čo sa už deje. O tých vedľajších postavách v moderných jeansoch, ktoré tam boli dokopy 2 minúty sa nemám silu už ani vyjadrovať.  12% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama