Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španielsko Bird Box: Barcelona (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Diskusia

Omnibus

Omnibus (hodnotenie, recenzie)

Mr.Apache

My se bavili. Slušný průměr, lehce nad 50%. Pár zajímavých nápadů, např. kněz a jeho squadra, coby pátá kolona vražedných "andělů".  Nad pár logickými lapsusy jsem nakonec přimhouřil oči. O to víc se těším na pokračování původního, hodně dobrého Bird Boxu. 

bianci

bianci (hodnotenie, recenzie)

Taková sračka ! 💩 Úplně zbytečný film a s tím předešlým to nemá nic společného a vůbec nijak to nenavazuje !! Jen se to prostě odehrává v Barceloně. Co bude příště ? Bird Box London ? Bird box Paris ? 

na príspevok reagoval Mr.Apache

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Slovné spojenie "zasraný americký filmy" čítam teraz prvýkrát. kam a na aké diskusie ty chodíš?? To je furt v tvojej hlave či kde je to furt?

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Ano, v Evropě se točí filmy. Strašně moc filmů, kdybys to chtěl přesně. Jenom v Česku se jich natočí ročně přes padesát. Ve Španělsku jakbysmet.

A teď, co s tím má co dělat Bird Box? :-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

tak celkově, je fajn že se točí filmy v Evropě. To je furt "zasraný americký filmy" "zasraná Amerika"  takže tahle Špaňelská verze je přece jenom blíže Evropanům. A ano dalo by se říct "zasraný Evropský filmy" , ale to si člověk nevybere. 

na príspevok reagoval Mr.Apache, mm13

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Mr.Apache

Ak tomu dobre rozumiem, je to oficiálna snaha urobiť z Bird Box značku. Ak sa uchytí Barcelona, môžeme sa zakrátko tešiť na Bird Box Paris, Bird Box Budapest, Rome, Warsaw...

na príspevok reagoval Mr.Apache

Reklama

Reklama