Reklama

Reklama

Karetní hráč

  • Taliansko Il cartaio (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Italský hororový mág, režisér Dario Argento, přichází s další temnou hrou. Tentokrát doslova. Neznámý zvrhlík nabízí na internetu morbidní variaci na poker. Hraje se vždy o život krásné dívky. Vyhraje-li hráč na druhé straně sítě, bude propuštěna. Vyhraje-li její únosce a pořadatel hry, dívka umírá velmi krutou smrtí. Hádejte, kdo má asi větší štěstí. Dostanou ho dva ambiciózní poldové dřív, než stačí z rukávu vytáhnout full house a zaživa vypreparovat další oběť? (Vapet Production)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dario Argento sa v novom tisícročí ani nesnaží nejako zaujať, spolieha sa na svoje meno a prestíž, ktorú si vydobyl svojimi majstrovskými dielami zo 70. a 80. rokov. Ale to nestačí. A ak si do svojej filmografie bude pridávať takéto len tak tak priemerné kúsky, bude si tu svoju prestíž musieť zachraňovať. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dario Argento je neodmysliteľnou súčasťou v rebríčku mojich najobľúbenejších režisérov. Silne ovplyvnil môj filmový vkus predovšetkým svojim triom famóznych snímkov "Phenomena", "Suspiria" a "Inferno". Získal si môj obdiv a rešpekt, ktorý mi nedovolí prvoplánovo kritizovať ani jeho ďalšie filmovové diela. Tento Talian ešte nepatrí do starého železa. Je to režisér a scenárista, na ktorého proste nedám dopustiť. Na rozdiel od niektorých tunajších užívateľov som okúzlený aj jeho neskoršou tvorbou z nového milénia, do ktorej spadá aj titul "Kartový hráč" (Il cartaio) z roku 2004. Nie je to síce taká pecka ako jeho staršie diela, ale moje očakávania maestro Argento splnil. Pre niekoho je to podpriemerný krimi thriller, no pre mňa to je veľmi obstojné talianske retro giallo. *** ()

Reklama

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Dario Argento v moderni dobe internetu a elektronicke hudby zavanejici modernim technem, kdy vrah hraje s policii online karty - jde to vubec dohromady? Muze to fungovat? Ocividne moc dobre ne, obzvlast kdyz to cele pusobi dost lacinym televiznim dojmem a vraha je uz po druhe v rade mozne odhadnout v prvni chvili kdy se objevi na scene. Neni to nejhorsi Dariuv film, tenhle primat si drzi jeho "Fantom opery", nicmene "Karetni hrac" za nim nezustava daleko pozadu. 4/10 ()

Paldini 

všetky recenzie používateľa

Taková hodně slabá detektivka, u které se mně ani nechce věřit, že za ní stojí Dario Argento. Ano, je tady jedna blijící mrtvola, která má natlakovanou trávící soustavu na minimálně 5 atmosfér :-), ale jinak je nám vyprávěn podprůměrný příběh, který nás má přesvědčit o tom, že hraní pokeru přes internet je tak intelektuálně náročná záležitost, že ji není schopno pochopit ani veškeré osazenstvo římského oddělení vražd :-). ()

d-corso 

všetky recenzie používateľa

Jak už jsem kdesi napsal-Argento zestárl a vyměkl. Il Cartaio je toho vcelku výmluvným důkazem. Ale pozor, přesto se podařilo vytvořit nic víc, ale rozhodně také nic míň než lehce nadprůměrné giallo (s několika povedenými argentovskými chuťovkami). Za jednoznačně potěšující považuji také mnohem méně "haprující" logiku děje, než tomu bylo u předchozího mistrova kousku Non ho sonno. Lepší 3* ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu měla původně hrát režisérova dcera Asia Argento, nakonec roli odřekla kvůli příležitosti režírovat v USA vlastní film Srdce je zrádná děvka (2004). Kvůli tomu se s ní režisér několik let nebavil. (BoredSeal)
  • Do jedné z vedlejších rolí (unesená dcera vrchního komisaře) byla obsazena dcera režiséra Daria Argenta Fiore. (SOLOM.)

Reklama

Reklama