Reklama

Reklama

Slnko v sieti

(relácia)
všetky plagáty
Zábavný
Slovensko, 2022, 90 min

Účinkujú:

Adela Vinczeová (moderátor), Braňo "Bruno" Ciberej (moderátor)

Obsahy(1)

Priamy prenos zo slávnostného udeľovania národných filmových cien Slnko v sieti... Národné filmové ceny Slnko v sieti sú ocenením najkvalitnejších filmov a tvorivých výkonov slovenskej kinematografie. Organizátorom a garantom cien je Slovenská filmová a televízna akadémia, ktorá združuje významné osobnosti slovenskej audiovizuálnej kultúry. Názov národnej filmovej ceny odkazuje na prelomový film československej kinematografie šesťdesiatych rokov a jedno z najvýznamnejších slovenských filmových diel vôbec, film režiséra Štefana Uhra Slnko v sieti. Slávnostný večer moderujú Adela Vinczeová a Bruno Ciberej. (RTVS)

(viac)

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenské oscary, ktoré sa doslova dajú nazvať osraly, alebo aj stretnutím klbka oviec s tromi dávkami dusiacich sa v respirátore. Áno, aj takýchto inteleguánov sme mali v hľadisku, pritom sami seba označujú za smotánku. K oceneniam: vyslovene trápne. V akom stave je naša filmová tvorba, keď z troch nominovaných je niekto nominovaný aj dvakrát, lebo proste nemali koho vybrať? Alebo jeden film obsadí všetky nominácie, lebo opäť nič iné nevzniklo? Navyše aj to pokrývali Čechmi či Ukrajincami. Najtrápnejšie bolo, keď Oldřich Kaiser získal cenu a moderátori ani nevedeli, že on nie je v hľadisku... Pardon, že moderátori, vlastne len Adela a teplý napučnetý brat. A že každý idiot pri svojom príhovore hovoril len o vojne a vždy teatrálne zakričal to banderovské Sláva Ukrajine je už len pomyselným hovnom na torte. ()

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Takzvané - Národné filmové ceny z rokov 2020 a 2021, kedy "Akadémia" vyberala najlepšie filmy v jednotlivých kategóriách, je vyslovene trápna a obzvlášť nevkusná, a to už iba z toho prostého hľadiska, že moc toho vskutku nenavyberali, keďže mali na výber z troch, či maximálne štyroch filmov v horizonte dvoch po sebe idúcich rokov, a podľa toho sa následne odovzdávajú 'Slnká v sieti ?' To si snáď robia len srandu ! V podstate to už samo o sebe vypovedá o bezbrannosti súčasnej slovenskej kinematografie, ktorá na tom nie je vôbec dobre, pretože komerčné televízne stanice + jedna verejnoprávna televízia, produkujú nielen cielenú propagandu, ale predovšetkým nakrúcajú jeden stupídny seriál za druhým, čo vyčerpáva nielen všetkých zúčastnených "hercov a herečky" , ale najmä i nás (už strašne otupených) divákov ! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Odhliadnuc od politickej agitky, ktorú tento program nijako neskrýval ma najviac pobavil záver v ktorom moderátori vyzývali ľudí aby sa vrátili do kina či do divadla. Nuž, nakoľko vďaka Vašej vláde hercov a komediantov nik netuší koľko bude doplácať za energie potrebujú ušetriť aj ľudia. A tým najjednoduchším spôsobom je ušetriť za návštevu kina s dvomi deťmi a občerstvením 50 eur, či 18 eur za lístok na semifinále v hokeji. Ak na vládu skorumpovaných komediantov budú doplácať pracujúci ľudia v konečnom dôsledku to najviac pocítia podnikatelia či "umelci"...zvykajte si na prázdne kinosály, divadlá či štadióny. ()

Reklama

Reklama