Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(15)

Obsahy(1)

Rančer bojující o svou půdu a rodinu narazí na neproniknutelnou záhadu na hraně wyomingské divočiny, která ho donutí vyrovnat se s neznámým na osobní i kosmické rovině na nezkrotném americkém Západě. (Prime Video)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (21)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

No ja neviem, buď je to najlepší alebo najhorší seriál, buď som to nepochopil alebo tvorcovia len chceli urobiť dieru do sveta. Popravde diera na pozemku rančera je skvelý nápad a čakal som všetko možné aj nemožné čo z toho vylezie ( nie z diery ) nakoniec ale nevyliezlo nič. Aby ste správne chápali, tu sa dá písať všetko možné keďže aj seriál je všetko možné. Divný je slabé slovo, mišmaš všetkých možných situácii ktoré ste videli vo filmoch, seriáloch, počuli v hudbe, videli v tanci alebo sa vám snívalo. V podstate to nemá ani hlavu a pätu a mieša sa tu mytológia, časové slučky, divní obyvatelia divného mestečka, rozkoly v rodinách aj u susedov, vraždy, bitky, indiánske traumy..atď..písať môžem tri dni. Najhoršie, že po poslednej epizóde nielenže nechápem koniec ale ja nechápem ani začiatok ani stred ani význam seriálu. Bojím sa to odpískať odpadom keďže som tam raz za čas zachytil niečo ako štipku zdravého rozumu. No rozhodne kontroverzná vec a vytvorí dva tábory ktoré budú viesť hádky čo to vlastne videli. Niekto nevidel nič len divnú jamu a niekto videl jamu a koniec vesmíru. A keďže je aj doba divná tak samozrejme diverzita aj tu zaútočila...jednou vetou : indiánska šerifka a pochopiteľné lesba. 50 % ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Snaha bola (zo začiatku), ale keď si na záhrade vykopete poriadne hlbokú jamu a vyserete sa do nej, vyjde vás to nastejno. Teda skoro. Ušetríte si kopec času a máte aspoň istotu, že tam to hovno zostane.  V seriáli neviete, či sa objaví včera, dneska, alebo zajtra. No a keď sa vám do tej jamy vyserú až 3 scenáristi, potom už ani neviete, kto čo vysral. Ako vždy "potešila" súčasná móda - tentoraz premiérovo - dve špekové squaw lesby. Čo by na to povedal Winnetou?! Prvé časti hijéé, zvyšok ohóó... záverom mi ti to pripomínalo Lynchov Twin Peaks, kde ani sovy nevedia, čo húkaju... ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

mám rád mysteriozní dramata, která divákovi vše polopatě nevysvětlují a mnohdy pokládají víc otázek než odpovědí a to je přesně případ Outer Range.Hodně věcí je tu pouze naznačeno a je třeba se toho mraky domýšlet a i když se to postupem času tvůrcům rozuteče na všechno světové strany a v mnoha ohledech popírá samo sebe, bavil sem se víc než slušně. Otázkou nicméně zůstává, jestli tvůrci na tu kupu položených otázek a ukázaných výjevů mají nějaké alespoň trochu smysluplné odpovědi a dají nám alespoň něco málo v případné druhé řadě. Rád budu věřit že ano...70% ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Premisa nezněla úplně marně a prostředí amerického vidlákova, mám rád. Bohužel seriál se vydal úplně jinou cestou než jsem očekával a než jsem si přál a byla to cesta zvláštní a bohužel dost nudná a ve výsledku nezajímavá. Připomnělo mi to nedávnou Invazi, kde jsem také viděl velký potenciál, pěkný vizuál ale vše utopeno v naprosto debilním podání. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Solidní úlet, který je ve své absurditě a nevázanosti vlastně zatraceně chytlavý.. Jen mám trošku obavy, že pokud dojde na další série, tak tu sympatickou haluzoidnost (kdy to vše funguje jen na základě jakéhosi křehkého a nepříliš jasného principu) vystřídá spíše scénáristické tápání, protože v motivech času se není radno ráchat moc dlouho.. ()

Galéria (197)

Reklama

Reklama