Reklama

Reklama

Démoni Krakova

(seriál)
  • Poľsko Krakowskie potwory (viac)
Trailer
Poľsko, 2022, 7 h 1 min (Minutáž: 49–55 min)

Hrajú:

Barbara Liberek, Andrzej Chyra, Stanisław Linowski, Mateusz Górski, Kaja Chan, Maja Chan, Daniel Namiotko, Stanisław Cywka, Anna Paliga, Eryk Pratsko (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Typická vysokoškoláčka, ktorá jebe prvú ligu, je jej jedno či s dievčatami, chlapcami alebo psami, chlastá a fetuje si chce vyšukať lepšiu známku zo skúšky u profesora a tak si zašuká z jeho asistentom. Toto je kladná postava. Zápornou postavou je otec ktorý pije pivko. Nešuká prvú ligu, nefetuje. Je málo liberálny a tak iba slope. A mihne sa tam akýsi démon, grafikou zodpovedajúci schopnostiam Majkrohárdu. Tak ale stará dievka režisérka, staršia sebavedomá 50nička študovala v Bruseli tak jej treba prispieť aby ako väčšina kaviarničky neživorila a živorili iba ľudia, ktorí pracujú. A spomenula si, ako ju počas študenstkých čias po jebačke každý vyhodil z izby, evidetne už vtedy bola tlstý vorvaň tak sa aspoň realizuje vo svojom mokrom sne v seriály a chlapa vyhodí z izby vysokoškolská kurwička... ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Hovoril som si že v prvej epizóde k liberálnej dokonalosti niečo chýbalo - a tu sa partička vysoškolákov vybrala húliť trávu na cintorín. Ešte viac do kolien som išiel keď profesor dal peniaze akémusi staršiemu chlapíkovi a ten sa od úcty klaňal (asi aby poskytol nejaké informácie). Akýto paradox ku skutočným vysokoškolákom, keď títo žobráci prídu cez víkend do baru s 5 evrami, treba im kúpiť cigy a dúfať že sa nad nimi niekto pracujúci zľutuje a kúpi im pivko. Na druhej strane, lepšie ako keby si mali peniažky vykurviť...obľúbená téma súčasnosti, starí slovanskí bohovia, démoni, predsa len o  niečo lepší zaujímavejší dej a dobrá pesnička v závere to vytiahla na zhovievavé 3*. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Nielenže sa ani táto režisérka netají tým že k vysokoškolskému diplomu sa prešukala, ešte to celkom bez hanby zapracuje do konverzácie postáv v pozadí...a tak potom vyzerá naše školstvo a zdravotníctvo, o ďalších odvetviach ani nehovorím. Ale za sukuby, alebo teda ich podčeľaď rusalky opäť zhovievavé 3*, aj keď 40 ročná režisérka o ktorú už nemá nikto záujem oprieť ani bicykel by mohla priniesť do epizód aj trochu deja. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Tentokrát si v liberálnom Netflixe, úplne nečakane uťahovali z katolíckych mníšok a rozbili sochu Ježiša ako dieťaťa v jasliach. Pochopitelne si tento odpad ludskej spoločnosti neuťahoval povedzme z evanjelikov, budhistov, hinduistov či nedajalláh z müslimákov...iný level úbohosti ktorý uškodil doteraz asi najlepšej epizóde. Bonusom je zlý Dedo Mráz a nie Santa Claus a tie vysoko inteligentné hlášky v jazyku štátov nacistických...ccjb. ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Samotná epizóda nebola zlá, ale tá pesnička...satanizmus, magorizus, vytretizmus. Možno keď niekto zožral za kýbel hubyčiek naňho pesnička zapôsobila, inak bola na smiech. A tmavé pasáže síce pridajú atmosféru, ale čo to by predsa len divák vidieť mohol. ()

Epizoda 7 (2022) (E07) 

Tie titulky, ktoré pri jednom z najdôležitejších momentov seriálu chýbali nemali chybu. Našinec tomu porozumel v pohode, ktovie ako Čechie Karlín. V každom prípade ďalší superbug Hneďfixuj Pepan edišn... ()

Epizoda 8 (2022) (E08) 

Tak solídny záver, pekná atmosféra nočného Krakowa, avšak ten prísľub druhej série ma nepresvedčil aby som sa jej nevedel dočkať. Skôr naopak. ()

Reklama

Reklama