Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex po první zkoušce vzbudí zájem záhadného profesora a dostane pozvánku do vybrané skupiny studentů. (Netflix)

Recenzie (7)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla velmi slušnou atmosféru, jen se obávám, že se o ni nepřičinili tvůrci, ale postaral se o ni Krakov. Napětí či dokonce strachu jsem si neužil ani zbla, všechno a všichni se sice tvářili převelice tajemně, ale tak nějak to k ničemu nevedlo. Hlavní "hrdinka" vypadala podivně, chovala se jako blbka a děj mě zrovna dvakrát nepřesvědčil. No, a ten kříženec opice a netopýra se Polákům fakt nepovedl. / Poučení: Nejez a nepij všechno, co ti neznámí lidé nabídnou. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

U mna zatial iba čistý priemer. Hlavná postava mi prišla strašne mdlá a aj herečka čo ju hra mi bola dosť nesympatická. Skoro po celú dobu filmu sa toho moc nedialo, až koniec to troska osviežil. Idem aj do ďalšej časti, ale či vydržím i ponej pozerať tento seriál, je ešte otázne. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Typická vysokoškoláčka, ktorá jebe prvú ligu, je jej jedno či s dievčatami, chlapcami alebo psami, chlastá a fetuje si chce vyšukať lepšiu známku zo skúšky u profesora a tak si zašuká z jeho asistentom. Toto je kladná postava. Zápornou postavou je otec ktorý pije pivko. Nešuká prvú ligu, nefetuje. Je málo liberálny a tak iba slope. A mihne sa tam akýsi démon, grafikou zodpovedajúci schopnostiam Majkrohárdu. Tak ale stará dievka režisérka, staršia sebavedomá 50nička študovala v Bruseli tak jej treba prispieť aby ako väčšina kaviarničky neživorila a živorili iba ľudia, ktorí pracujú. A spomenula si, ako ju počas študenstkých čias po jebačke každý vyhodil z izby, evidetne už vtedy bola tlstý vorvaň tak sa aspoň realizuje vo svojom mokrom sne v seriály a chlapa vyhodí z izby vysokoškolská kurwička... ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slušně budovaná atmosféra polského bubu zmaru, ve velmi nudném hávu, kde se nic moc neděje a chvílemi mám chuť hlavní hrdinku vzít pánvičkou po hlavě. Uvidíme, co přinesou další díly. ()

Peddro odpad!

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to jako naprostý nesmysl. Žádné napětí, nezajímavé postavy, navíc nesympatické. Takže nemám důvod pouštět si druhý díl. ()

Reklama

Reklama