Reklama

Reklama

Muž menom Otto

  • Česko Muž jménem Otto (viac)
Trailer 1

Tom Hanks v hlavne úlohe hrá nevrlého dôchodcu so skalopevnými zvykmi, ktorý po smrti milovanej manželky zanevrel na život. Z osamelosti ho však vytrhne mladá rodinka nových susedov, ktorí hneď pri príchode vrazia do jeho poštovej schránky. Z nezvyčajnej situácie vznikne prekvapujúce priateľstvo s pohotovou a temperamentnou Marisol v pokročilom štádiu tehotenstva a Ottov život sa obráti naruby. (Itafilm)

(viac)

Diskusia

cz_maxx

cz_maxx (hodnotenie, recenzie)

Já to tomu (nebo Tomu) Hanksovi nevěřím. Přičtěme přepálenou stopáž, kýčovitý patos a máme další film, který ukazuje bídu mainstreamové produkce z Hollywoodu. Za zmínku stojí ještě místy zcela zoufalá kamera, která se často pohupuje jako když strejda v devadesátkách točil po osmi pivech svatební hostinu na levnou hobby kameru. Jindy zase komponuje záběry tak, že snímaná osoba z profilu kouká do hrany obrazovky a za sebou má moře místa (ačkoli to má být přesně naopak a volný prostor má být tam, kam se postava dívá). Mám pocit, že v poslední době vídám víc filmů a seriálů s houpavou/roztřesenou/těkavou kamerou často doplněnou o desaturaci, takže je to asi nějaká móda, ale ještě jsem nenarazil na film, kterému by tenhle mor prospěl.

Limewithmint

Limewithmint (hodnotenie, recenzie)

Predem rikam, ze jsem zatim film nevidela, ale chystam se. 

Chtela bych zatim jen zminit, ze jsem cetla knizku a videla svedskej original a mam tu vzkaz pro nektere hodnotici - vy, co zminujete "nasilne" zacleneni lidi ruznych ras a lgbt komunity... Zakladnim faktem je, ze zrovna lgbt skupina a lide  jine narodnosti jsou nedilnou soucasti KNIZNI PREDLOHY, tudiz jsou zcela spravne soucasti tohoto i originalniho filmu. A knizka byla vydana dlouho predtim, nez s tim zaclenovacim navrhem nekdo prisel. 

na príspevok reagoval prkalil

prkalil

prkalil (hodnotenie, recenzie)

Zajímavé je, že mladého Otto hraje Tomův syn Truman, kterej dle čsfd vlastně ani neexistuje, natož aby v tomhle filmu účinkoval.. :) 

GanosLal

GanosLal (hodnotenie, recenzie)

hej někdo spadl do kolejí toč to! toč to! Tyhle lidi bych tam nejraději strčil... místo toho, aby pomohli a něco udělali, tak dneska všichni první vytáhnou mobil a točí 

RavenSpector

RavenSpector (hodnotenie, recenzie)

Tak původní snímek jsem viděl a je zábavný hodně. Nějak si Toma v tom nedovedu představit.

Reklama

Reklama