Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Rocky

Rocky (1976)

Tento film je legenda. Pre mňa je toto jeden z najlepších filmov, aký som videl. Dá sa pozerať stále dokola a stále bude baviť, po každý raz dokáže dodať motiváciu. Vynikajúce herecké výkony na čele s vtedy rozbiehajúcim sa Stallonem a dnes už menej známou Taliou Shire. Dokázali sa tak vcítiť do postáv, že ich úlohy som im ozaj uveril.

Rocky Balboa

Rocky Balboa (2006)

Som rád, že Stallone týmto filmom pripomenul veľmi obľúbenú postavu Rockyho a nenechal ju v tieni piateho, nie veľmi vydareného dielu. Návrat sa uskutočnil vo veľkom štýle! Bál som sa, aby nedopadol ako ten predošlý, ale opak bol pravdou. Táto časť ma chytila za srdce podobne ako tá prvá. Bol som prekvapený akú energiu v sebe ešte "starý" Sly ukrýva. Bola to pre mňa príjemná nostalgia.

Rivali

Rivali (2013)

Keď som videl prvýkrát upútavku na tento film, pomyslel som si, že je to len ďalší obyčajný hollywoodsky film s podtitulkom "podľa skutočnej udalosti". Potom som však zistil, že bude znázorňovať rivalitu medzi Laudom a Huntom, všimol som si, že to celé bude režírovať Ron Howard, ktorému podobné príbehy nie sú cudzie a vedel som, že tento film musím vidieť. Už po prvej polhodine som zistil, že moje očakávania boli naplnené do bodky. Počínajúc vynikajúcim hereckým výkonom Daniela Brühla a končiac výborne spracovaným napätím medzi ním a Hemsworthom. Prakticky nič v tomto filme na mňa nepôsobilo rušivo. Táto snímka si zaslúži viac ako 5 hviezdičiek.

500 dní so Summer

500 dní so Summer (2009)

Konečne romantika, ktorá sa nedrží presne stanovených noriem, ale prináša niečo nové. Webb sa pohral s naozaj zaujímavou myšlienkou, či je pravá láska osud alebo nie. Mne osobne veľmi imponoval štýl spracovania a vynikajúci soundtrack. A koniec bola absolútna čerešnička na torte. Nevedel som či plakať alebo sa smiať. Každopádne Gordon-Levitt opäť dokázal, že jemu podobné netradičné filmy pasujú. Už teraz sa teším na jeho prvý režírovaný celovečerný film Don Jon.

Ovládací panel
5 bodov