Reklama

Reklama

Rozhodnutí nebo život

  • Veľká Británia Choose or Die
Trailer

VOD (1)

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Hnusné a nesympatické postavy nielen vzhľadom, čo by sa dalo prekusnúť, keďže nemôžeme hodnotiť knihu podľa obalu, ale najmä správaním sa, inteligenciou a podobne. Veľmi slabučký film, človek by čakal nejakého toho horového zástupcu triedy ála Jumanji či Zathura ale to bol veľký omyl, toto sa k nim nepribližuje ani omylom, napriek tomu, že sú to žánrovo samozrejme predsa len odlišné kúsky. Chýbalo tomu viac hororu, gore, smrti a jednoducho len pochmúrne prostredie, trocha hmly a hra so svetlami jednoducho nestačia. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Istá moja časť by chcela ešte jeden, dva body "Choose Or Die" strhnúť za to, že film absolútne nebol schopný využiť svoj nápad nejako inteligentne a pôsobí viac ako nejaký PG-13, než nejaký reálne R-kový horor. Akoby sme sa zase snažili získať na svoju stranu čo najmladších divákov. A potom sa nedivme, že filmy dopadajú takto. Na druhú stranu si ale hovorím, že Toby Meakins ako režisér ešte len začína a toto je jeho prvý film. A istým spôsobom si myslím, že je tu aj nejaký ten potenciál. Ono v jadre toto je idea, ktorá sa dala zobrať a mohli sme s tým ísť ešte o nejakú tú úroveň ďalej. Aby som však bol úprimný, tak vo finále to prináša pár zaujímavých nápadov a s lepšími a zaujímavejšími postavami by sme z toho skutočne mohli mať solídnu jazdu. No v tomto tkvejú najväčšie problémy. Nemám pocit, že by Kayla a Isaac boli zaujímavými postavami. Najlepší moment filmu je podľa mňa asi časť, kedy sa hra hrá s Kaylou a jej spomienkami a vnútornými démonmi ohľadom jej brata. Tá momentka mala rozhodne niečo do seba a celkom bola silná. Čo tiež celkom funguje je level 2, ktorý máme len sprostredkovaný skrz počítač ale reálne nevidíme čo sa deje. A niekedy nevidieť je desivejšie vidieť. Takže človek si môže predstaviť čo sa tam vlastne odohráva. No keď má film skutočne niečo ukázať, tie scénky nepôsobia nejako vysoko efektívne. Či momentka v kaviarni, či ten veľmi divný boss battle. Mám taký pocit, že film sa síce snaží niečo dosiahnuť, no pracovať s atmosférou mu absolútne nejde, ten 80s feeling už akosi neprináša body hore, a postavy to ťahať absolútne nevedia. A podobne ako "Truth Or Dare" alebo "Countdown" naznačuje, že pripravujú pokračovanie. No spomínané 2 filmy sa toho nikdy nedočkali. Uvidíme ako to dopadne tu. Hodnotenie: C ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Bolo mi jasné do čoho idem, takže sklamaný ani nie som. Je to taký typický netflix horor, ktorý ani náhodou nevystraší a na ktorý zabudnete behom hodiny. Zaujímavý nápad s hrou, ktorá zabíja celkovo však veľmi zle využitý a aj napriek kratučkej stopáži som sa nudil. Na horor veľmi slabé, krvavé scénky na úrovni 15+ a strašidelnosť nulová. Aspoň trocha ma bavil Asa, ktorý ale nie je hlavnou postavou ako som dúfal takže tam je dosť málo. Radšej to mohlo byť poňaté troška vtipnejšie, nakoľko tento vážny podtón tomu vôbec nesedel. Koniec ako tak okej. Za mňa určite nie a slabšie 2*. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Tyhle slabé Horůrky pro náctileté, občas dokáží jednou za čas překvapit, viz Countdown, ale tohle Rozhodnutí nebo život, se teda moc nepovedlo. Asa alias máslové pole, byl unuděný k smrti a na tu holčinu nesympatickou, ošklivou se nedalo vůbec dívat. Hudba celkem dobrá a druhá hvězda, za solidní scénu požírání střepů. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Jsem v období, kdy mám opravdu na vše velmi málo času a už zatraceně potřebuju vypnout a vidět solidní film. Mohlo mi dojít, že s hororem co má 39% to nepůjde úplně dohromady, ale věřil jsem, že když už někde hraje máslový pole, bude to aspoň zábavný béčko. Bohužel. Rozpočet postrádající debilita vykrádající všechny starší kousky podobného ražení, bez jediné silné scény, strachu a nebo lekačky. Námět by celkem ušel a konec by dával naději, že by nás mohlo čekat pokračování, které by to paradoxně možná chtělo. Lepší rozpočet, víc vražd a mytologie a možná bysme se dočkali průměrnýho béčka. Netalentovaní režiséři jsou mor originální Netflix produkce. Další strašný shit.25%. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama