Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pátý a poslední případ nekompromisního policisty Harryho Callahana, kterému nikdo neřekne jinak než Drsný Harry.  Harry Callahan vyšetřuje zvláštní sázecí hru: byl distribuován seznam místních osobností a teď se uzavírají sázky na to, kdo z nich první zemře. Události dostávají spád v okamžiku, když se na seznamu objeví jméno Harry Callahan... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (175)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nevim ani kolikaty uz pokracovani Drsnyho Harryho, ale opet hodne povedeny. Samozrejme to cely stoji na postave Clinta, kterej je fakt spravne drsnej, sem tam hodi nakou hlasku a jeho styl strileni je fakt dokonalej, vetsinou kazdyho sunda jednou ranou do hlavy kanonem jak hovado a ten odlitne pet metru do hajzlu. A kdyz uz zminuju Clinta, musim taky zminit Liama Neesona, kterej taky dela vicemene drsnaka a taky mu to skvele sedi. Ale ja si tenhle film stejne poustel kuli Carreymu, kterej tu je sice jen pet minut, ale jeho silenej muzikant je fakt paradni role a Carrey si ji vyditelne uziva. Jinak co se tyce samotnyho pribehu, nic moc originalniho, nicmene dostacujici a nikde se nezadrhavajici, takze tech 90 minut utece jakoby nic a ja se dobre bavil. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Stávka na smrť dosť možno ponúka najbizarnejšiu automobilovú naháňačku v kinematografii. Zároveň ide ale o tak bizarnú záležitosť, že ju možno budete vnímať ako totálny fail, alebo aj ako niečo, čo u vás predčí aj Bullitov prípad, či Matrix Reloaded. Posolstvo je podávané dosť kostrbato, až naivne, ale v ktorom inom filme vidíte dialóg medzi Jimom Carreym ako feťákom a Liamom Neesonom ako režisérom heavy metalových klipov. Už len kvôli spomínaným sekvenciám sa oplatí film vidieť. A Callahanovi opäť vyjde zopár slušných hlášok. ()

Reklama

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Clintova Križovatka smrti. Když pominu skvělé herecké obsazení, nabízí Sázka na smrt i tu nejšílenější automobilovou honičku v dějinách filmu (Bullitův případ promine) a stylovou závěrečnou scénu s vystřelující harpunou. Rozloučení s legendou jménem Harry Callahan, je důstojné a povedené a i když je poslední díl série zřejmě tím nejslabším, stále se jedná o nadprůměrný akční krimi film. Nemůžu jinak. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Clint Eastwood v piatom prípade policajta Harryho Callahana, prezývaného Drsný Harry. Ako v predchádzajúcich filmoch aj tu je nepriestrelný, zatiaľ čo jemu neunikne žiadny zločinec. Aj keď jeho parťáci vedľa neho umierajú, okolo neho lietajú guľky ako by boli odpudzované nejakým silným magnetom. Harry Callahan tu stratil všetko svoje kúzlo, ktoré mal v minulých filmoch. Je to skrátka taký mdlý akčniak so zlými akčnými scénami. A Jim Carrey je skvelý komik, ale čo do pekla robil v tomto filme a ešte s takou bláznivou a šialenou postavou? Však ten film okamžite stratil súdnosť. Absolútne sa tam nechodila jeho postava, nemám pocit, že by to bola komédia. Každopádne je to posledná mozaika príbehu o Harrym Callahanovi, pretože 90 ročný Clint už asi ďalšie pokračovanie nenatočí. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Posledný Harry je síce stále drsný a neohrozený, no príbeh je nemastný- neslaný a poriadne pritiahnutý za vlasy. Naháňačka s autíčkom na diaľové ovládanie je síce zaujímavá, ale sem sa vonkoncom nehodila...Cameo Jima Carreyho je oživením, hudba Guns´N´Roses poteší, scéna s harpúnov parádna, Clint štandartne skvelý..To sú všetko tie najlepšie ingrediencie z tohto "guláša", ktorý mi veľmi nechutil... ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (14)

  • „Každá postava má omezené možnosti a Drsný Harry již svůj potenciál víceméně vyčerpal“. Takto se rozloučil Eastwood se svou slavnou postavou, kterou si zde zahrál naposled. (ClintEastwood)
  • Harry Callahan (Clint Eastwood) sa počas naháňačky s autíčkom na diaľkové ovládanie, vyhýba autom električke typu US Standard Light Rail Vehicle od firmy Boeing Vertol. (autobusik2)
  • Jediný film zo série o Drsnom Harrym, kde si nezahral Albert Popwell. V predchádzajúcich filmoch stvárnil postupne postreleného bankového lupiča - Drsný Harry (1971), pasáka - Magnum Force (1973), Big Ed Mustafu - Násilník (1976) a Horacea Kinga - Náhly úder (1983). (tiradentes)

Reklama

Reklama