Reklama

Reklama

Ace Ventura 2: Volanie divočiny

  • Slovensko Ace Ventura: Volanie prírody (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ace Ventura (Jim Carrey) utrpel ťažkú traumu, keď pri záchrannej akcii zahynul jeho pomocník, medvedík čistotný. Z meditácií v budhistickom kláštore, kam sa uchýlil, ho vytrhne Fulton Greenwald, ktorý mu ponúkne novú prácu – nájsť v africkej provincii Bonai ukradnuté posvätné zviera černošského kmeňa Wačatov, ktorý mala ako svadobný dar dostať náčelníkova dcéra. V opačnom prípade hrozí vojna s kmeňom Wačutov, odkiaľ pochádza ženích. Na konzuláte prijme výstredného detektíva konzervatívny konzul Vincent Cadby a predstaví mu majiteľa safari Burtona Quinna, ktorý je Venturovi okamžite nesympatický. V osade Wačatov sa zoznámi s náčelníkom a pozrie si jaskyňu, odkiaľ uniesli posvätného bieleho netopiera Šikaku. Hoci netopiere nemá rád, ujme sa pátrania. V jaskyni nájde pero z havrana, ktorá patrí Quinnovi. Ace má však aj nový problém – mimoriadne sa mu páči zvodná náčelníkova dcéra... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (381)

ProjectAlice 

všetky recenzie používateľa

V niečom je to lepšie ako jednotka, v niečom zase horšie. Chválim prostredie a humorné scénky, ktoré boli asi lepšie nez v predchádzajúcom diely. Pľuvanie, rovnako ako aj rodenie hrocha nemalo chybu. Táto komédia nezaostáva za svojou predchodkyňou. Podarené pokračovanie a myslím, že komu sa páčila jednotka, bude sa aj dvojka. 85% ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Inu, nebýt Jima Carryho, film by byl bit na scénáři a timingu. Poskládané gagy začnou v půlce trochu nudit a všichni už čekají, kdy to teda skončí. Málem bych napsal, že filmu chyběl kultovní gag oproti prvnímu dílu, ale když si vezmeme, že dvojka jede podle úplně stejného schématu jako první Ace jenom to celé na druhou, tak je tu hned kultovních gagů víc. Starý páprda jako Aceho boa a Ace kontra rozbitý nosorožec mi rozlechtal bránici natolik, až jsem se dusil a prosil manželku o pneumotorax. ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelný Jim Carrey - je na vás, jak si to přeberete, protože přesně tohle je ten snímek, kde bude jeho herectví a s ním spojený úchylný humor fanoušky navěky rozdělovat na dva znepřátelené tábory. Mně ten magor nevadil, naopak smekám před jeho neúnavnou kreací, ale vše okolo už mi bohužel trochu vadilo. I celovečerní mimická one man show hold potřebuje pořádný a smysluplný příběh, nedá se svítit... 55% ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Carreyův temperament a zápal pro situační komiku pokračuje, znovu řadu scén vyhání do absurdních vod a znovu vše tak nějak stojí a padá právě s hlavním představitelem. Scénář je vykalkulovaný produkt podle příručky, kolikrát nedrží pohromadě a jen lepí scény, ve kterých Carrey ukazuje, co všechno se dá udělat s lidským obličejem. Jinak ale dvojka trpící všemožnými chorobami pokračování. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

2 / 10 Na Ace Venturu 2 som sa tešil ako malé decko a to bol možno kameň úrazu. Príliš veľké očakávania nie sú dobré, často sa totiž nenaplnia ani spolovice - v prípade tohoto filmu sa to však k tej polovici ani len neblížilo, čo ma neskutočne sklamalo. Jednička bola podarená komédia ťažiaca prevažne z Careyho xichtu, nikdy sa však neuchýlila až k trápnosti či nechutnosti. To sa, bohužial, dvojke darí častejšie ako často. Ťažko to vysvetliť, niektoré časti boli celkom vtipné (napr. parkovanie auta), no dokopy tvorili len akúsi neforemnú a nechutnú zmes nevkusu a obscénnosti. A ak k tomu prirátam, že to bol druhý diel, ktorý nielenže neprinášal nič nové, ale kazil aj to staré, nemôžem dať iné hodnotenie ako jednu *. Škoda. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (18)

  • Auto, na ktorom sme mohli vidieť Ace Venturu (Jim Carrey) na konci filmu, je Chevrolet S-10 Modified z roku 1989. Ace nosí hodinky značky Timex. (ShortyIC)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 15 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Úvodní scéna, kde "zemře mýval", je parodií podobné scény z filmu Cliffhanger (1993). (kyLuke)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené