Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (210)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Úvod veľmi dobre, taká príjemná, neškodná romanca. Zhruba po polhodine sa tón celého filmu zmení a začne pravý psycho teror a je to super. Sebastian Stan, vyzerá ako psychopat aj v civile, takže jeho výkon oceňujem. Pomerne mrazivá atmosféra, sem-tam prešpikovaná dákym tým čiernym humorom. Naozaj nie je jasné, ako to môže celé dopadnúť. Bohužiaľ dopadlo to tým najhorším možným spôsobom a záver celého filmu pôsobí neskutočne amatérskym dojmom a scenáristickou katastrofou. Škoda, s iným záverom by sa mohlo jednať o kultové dielko, takto z toho cítiť iba premárnený potenciál. ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

Ač jsem vegetarián, filmy o kanibalismu doslova žeru. A jak již název napovídá, černá komedie 'Fresh' není výjimkou..... Ideální kulinářská delikatesa k MDŽ, v který gurmán Sebastian Stan - jakožto novodobý Hannibal Lecter - vaří prdele, žere salámy z lidských končetin, a z bejvalek si dělá mletý maso k boloňským špagetám. No neber to! Daisy Edgar-Jones si zde jakožto vycházející herečka vydláždila svůj pomyslný chodník slávy. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Výborný thriller, ktorý mohol byť špičkový nebyť toho skratkovitého záveru. Ten mi prišiel taký bez nápadu a pritom sa dalo z toho vydupať nejaké prekvapko, zvrat, toto riešenie mi prišlo na prvú. Ale inak 80% času veľmi dobre strávených, super vývoj, ktorý vzbudzuje zvedavosť a prinesie aj zaujímavé odhalenia. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Hodně zvláštní film. Člověka hned napadne spojení s Mlčení jehňátek, ale je to dost jiné. Sebastian Stan si tuhle šílenou roli rozhodně užívá. Unáší mladé holky a prodává je na maso. Vše se změní, když potká Nou a vytvoří si k ní vztah. Bude to pro něj jen další maso, nebo pro něj Noa znamená něco víc. Je to bohužel dost dlouhé a hororových prvků je tam poměrně málo. Pořád je to ale slušná zábava. "Usměj se!" ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama