Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neďaleko diaľnice je nájdená mŕtvola maďarskej prostitútky. Nejde sa o prvú obeť a vyšetrovaním série vražedných útokov sú poverení policajti Stolte a Gerkhan. O niekoľko dní neskôr je nájdený zavraždený vodič nákladného automobilu Werner Ricks. Zistil, že pre svojho zamestnávateľa Protta preváža zakázaný tovar a rozhodol sa ho vydierať. To sa mu stalo osudným. Polícia v oboch prípadoch nevidí žiadnu súvislosť a hlavným podozrivým pre ňu zostáva duševne postihnutý priateľ zavraždenej prostitútky Anton. Podrobnejšia analýza však preukáže, že skutočným páchateľom bol práve Werner. Antonova rola v celom prípade sa tak zahaľuje tajomstvom. Stolte a Gerkhan musia zostať v strehu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taková standardní kriminálka, no. Od začátku musí být každému jasné, že se oba spolu zdánlivě nesouvisející případy propojí. A každý si hned domyslí, co se asi stalo a kdo zabil koho. Průměrný díl i na poměry první série. Ale jelikož je ten příběh dobře napsaný, přidávám jednu hvězdičku. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

|95%| (VRAŽDA A ZABITÍ – 4.epizoda 1.série) Perfektní díl a především, perfektní případ. Rozhodně mě to zaujalo. Máme tu podezřelého, zaostalého, postiženého Antona, takže scény s ním jsou zajímavé, třeba finále, kdy mu šíbne v hlavě a začne roztáčet kolotoč, kde bojuje o život Frank. Jinač Frank se Semirem už jsou zadobře, spolupracují, je tu dost dobrých scén, i občas akce, kobří hudba, nedostatků zde moc není, takže velká spokojenost. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama