Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neďaleko diaľnice je nájdená mŕtvola maďarskej prostitútky. Nejde sa o prvú obeť a vyšetrovaním série vražedných útokov sú poverení policajti Stolte a Gerkhan. O niekoľko dní neskôr je nájdený zavraždený vodič nákladného automobilu Werner Ricks. Zistil, že pre svojho zamestnávateľa Protta preváža zakázaný tovar a rozhodol sa ho vydierať. To sa mu stalo osudným. Polícia v oboch prípadoch nevidí žiadnu súvislosť a hlavným podozrivým pre ňu zostáva duševne postihnutý priateľ zavraždenej prostitútky Anton. Podrobnejšia analýza však preukáže, že skutočným páchateľom bol práve Werner. Antonova rola v celom prípade sa tak zahaľuje tajomstvom. Stolte a Gerkhan musia zostať v strehu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

|95%| (VRAŽDA A ZABITÍ – 4.epizoda 1.série) Perfektní díl a především, perfektní případ. Rozhodně mě to zaujalo. Máme tu podezřelého, zaostalého, postiženého Antona, takže scény s ním jsou zajímavé, třeba finále, kdy mu šíbne v hlavě a začne roztáčet kolotoč, kde bojuje o život Frank. Jinač Frank se Semirem už jsou zadobře, spolupracují, je tu dost dobrých scén, i občas akce, kobří hudba, nedostatků zde moc není, takže velká spokojenost. ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Taková standardní kriminálka, no. Od začátku musí být každému jasné, že se oba spolu zdánlivě nesouvisející případy propojí. A každý si hned domyslí, co se asi stalo a kdo zabil koho. Průměrný díl i na poměry první série. Ale jelikož je ten příběh dobře napsaný, přidávám jednu hvězdičku. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama