Reklama

Reklama

Nebezpečný pasažér

(TV film)
  • USA Driven to the Edge (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Tess je posedlá používáním aplikací pro spolujízdu. Když během jedné cesty potká tajemnou spolucestující, považuje toto setkání za osudné. Pomalu ale vychází najevo, že její nová přítelkyně má temné tajemství a plán, jak zajistit, aby ji Tess už nikdy neopustila... (TV Prima)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Thriller od Lifetime Movie Club – asi tušíte, že o akých „kvalitách“ sa bavíme. Veľmi jednoduchý scenár s predvídateľným príbehom. Spackaný záver, zbytočné použitie prvku „sme jedna rodina“ a nie príliš šťastný spôsob vyvrcholenia. Hlavne mať na pamäti – dať si pozor na to, že do akého auta si nasadnete (a hlavne overiť šoféra). Jedna malá hviezda pre Danielle Burges, ktorá rolu psychopatky, minimálne na úrovni low budget TV filmu, relatívne zvládla. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Na světě jeee moc nesmyslných a nudných a zbytečných filmů, tady je důkaz dalšího projektu. Totalni vraždící nesmysl. ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Názov nekorešponduje s obsahom, ale na také detaily sme si už zvykli. Inak prvoplán bez prekvapení a s televíznou brutalitou. V niečom ale súhlasím, treba chodiť ozbrojený. ODPAD! ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama