Reklama

Reklama

Neymar: Dokonalý chaos

(seriál)
  • USA Neymar: The Perfect Chaos (viac)
Trailer
Dokumentárny / Športový
USA / Brazília, 2022, 2 h 45 min (Minutáž: 51–61 min)

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Fanoušci po celém světě ho zbožňují, kritici ho zase nemůžou vystát. Neymar promluví o strastech i slastech svého osobního života i úžasné fotbalové kariéry. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (4)

Neymar: Dokonalý chaos (2022) 

Neyova cesta od mladého chlapca hrajúceho za Santos, ktorý sa svojimi výkonmi dostáva až do Brazílskej reprezentácie s ktorou aj vyhráva Olympijské hry. Jeho kroky povedú následne do Barcelony kde zažije podľa mňa najlepšie obdobie po boku Messiho a Suareza ale nevie sa dostať z ich tieňa. Je nútený prestúpiť do PSG kde sa trápi aj herne aj psychicky nakoľko ho sprevádzajú rôzne zranenia. V súkromnom živote to tiež nemá ľahké. Otcom sa stáva veľmi mladý, matka je spirituálne založený žena a otcovi ide počas celej jeho kariéry iba o love a podporu rodinnej značky Neymar. Trocha som na neho vďaka dokumentu zmenil názor. mal som ho za baleťáka ktorý viac rozhadzuje rukami ako by sa staral o reálnu hru na ihrisku. Ale dokumentu ukazuje že je vlastne iba nepochopený. Nepochopený svojou rodinou, svojím okolím a tak nemá priestor na sebarozvoj a preto mrhá svojím talentom. Ale niečo mi hovorí, že Ney ešte nepovedal posledné slovo. 70% ()

Velká brazilská naděje (2022) (E01) 

Príbeh: Neymarove začiatky v Brazílii a v tíme Santos. Pohľad aj do jeho súkromného života a jeho rodinu či priateľov. Cesta až ma majstrovstvá sveta ktoré v roku 2014 hostila práve Brazília. Prevedenie: Ja osobne Neymara neuznávam pretože ho beriem skôr ako značku, než ako futbalistu top triedy. Je to pre mňa človek, ktorý nemá pokoru na ihrisku a bolo celkom zaujímavé zistiť, že ju nemá ani v súkromí, kde na každej stene v jeho byte visí fotka s jeho podobizňou. Neveril som tomu ale viac ako samotný hlavní hridna dokumentu ma iritoval jeho otec, ktorému evidentne ide iba o prachy a snaží sa so synovej popularity vyždímať aj posledné.  45% ()

Návrat (2022) (E02) 

Príbeh: Ney opúšťa rodnú Brazíliu a vydáva sa do Európy aby sa stal najlepším futbalistom sveta. Jeho kariéra na Camp Nou nabrala rýchli spád. Teraz sa iba musí dostať z Messiho tieňa čo sa zdá ako nemožné. Prevedenie: O dosť lepšie ako prvá časť. venujeme sa viac futbalu a pre mňa osobne je jeho obdobie na Camp Nou najzaujímavejšie v jeho kariére. Páči sa mi ako sa z neho dokument nesnaží robiť mesiáša ale ukazuje aj tienisté stránky jeho osobnosti. 77% ()

Tak tohle je Paříž (2022) (E03) 

Príbeh: Ney prijal ponuku od PSG a presúva sa do Paríža. Po dvoch rokoch kedy striedal jedno zranenie za druhým sa cíti v teame zle a chcel by sa vrátiť bo Barcelony. vedenie PSg mu ale dáva stopku. Do jeho života vstupuje Covid aj podozrenie zo znásilnenia. Prevedenie: Strastiplná cesta. Prestup do PSG aby vyhral vysnívanú ligu majstrov a nakoniec končí pred jej bránami. Majstrovstvá sveta 2018 končia debaklom a do toho nútená pauza kvôli Covidu a osobné problémy. Táto časť je najdramatickejšie z môjho pohľadu. Ten neustály kontrast medzi rodinou a kariérou. Kde by som ja osobne teda nedal ruku do ohňa za toho jeho syna. Keď si pozriete rodičov tak tam evidentne niečo nehrá. Do toho ten jeho imbecilný tatko, ktorý stále rozpráva iba o prachoch. Nikto sa nestará o to čo je pre samotného Neya to najlepšie. 80% ()

Reklama

Reklama