Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pym objeví skandální materiály z Verniny minulosti. Tamerlane se rozpadá manželství a její kontroverzní představení nového produktu skončí naprosto tragicky. (Netflix)

Recenzie (13)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šiesty diel pripomína ten predchádzajúci, keďže opäť sledujeme ženu v cca rovnakom veku ako postupne prepadá šialenstvu. Ale mám dojem, že je to nakrútené aj napísané o niečo lepšie. Zároveň tu nie sú len monotónne dialógové scény, ale napríklad aj predstavenie nového výrobku na verejnosti či záverečný "súboj" so zrkadlami. Škoda, že nestrávime viac času v minulosti, tam mi to pripadá menej monotónne ako v prípade rovnakej formulky pri úmrtiach detí. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Za mna, rovnako odporny charakter, ako step-sister menezerka a tak spokojnost. :) Stel mi vsak chyba osobne zapojenie a konfrontacia samotnej Gugino, ako tomu bolo vo fatalnom vystupe v labaku medzi simpanzami. Ale atmosferu to malo obcas velmi slusnu. Nadpriemer, avsak stale cakam na nieco vyraznejsie. Bowling-guy je opat neskutocne iritujuci typek a konecne sa podujal realizovat to, co sme vsetci tusili. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Názov odkazuje na Poeovu poviedku "Zlatý chrobák", ktorá je krátkym príbehom o objavení pirátskeho zlata prostredníctvom skúmania skrytej správy na útržku papiera. (molcan2)

Reklama

Reklama