Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové klubu prozkoumávají skrytou místnost. Sandru rozruší to, co tam najdou. Ke Spencovi promluví hlas z interního rozhlasu. Anya zahlédne temný stín. (Netflix)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Polnočný príbeh je skôr film noir ako hororový príbeh, samozrejme prekombinovaný ako to len ide a s veľmi zvláštnou pointou, ktorá mu chce dať silou mocou nadprirodzený nádych. V dome sa pokračuje po pátraní identite tajomného znaku a končí tak, že ihneď chcete vedieť, aký obsah ukýva nájdená kniha. Menšie sklamanie z dielu ale vyviera z toho, že nepokračujeme v príbehu z minulej časti. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tady už ta trojka přiletět musela, pořád doufám, že se nebudeme točit v doslovném kruhu Půlnočního klubu a smyšlených povídek, ale že dojde na pozadí k hlubšímu propojení a také efektivnějšímu bubání. Navodit nepříjemnou atsmoféru jen skrze černobílý filtr je na horory protkanou současnost tristně málo. ()

Reklama

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vyprávěný příběh zatím nejslabší, vůbec mě nebral, ale dění v hospiců na druhou stranu bylo parádní a jak to vypadá tak atmosféra pořádně houstne, tajemství je čím dál víc a jeho odhalování pěkně pokračuje a nejspíš se můžeme rozloučit s další postavou. Zatím sice nejslabší díl, ale pořád hodně slušná podívaná. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hlavnej mystery linii venuju tvorcovia snad tretinu epizody a zvysok je nocne stretnutie a dalsie z radu vymyslenych pribehov jednej z adolescentov. A to je pre divaka, co ocakaval serial, ci film kvalit Doctor Sleep, ci The Haunting, ktore obaja tvorcovia vyprodukovali pred tymto "nepodarkom", neskutocne sklamanie. Nechce sa mi verit tomu, ze by tento kus vyslovene "targetoval" ako cielovku len porovnatelne mlade publikum. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama