Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (65)

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chladný outdoor ve stylu Bourne série, drsný hlavní hrdina správňák, který se gesty a muskulaturou občas trochu chce podobat Punisherovi a tím pozitiva končí. Alan Ritchson potvrzuje dvojkou, že právě on dává nový standard filmovému (resp. seriálovému) Jacku Reacherovi. Tom Cruise musí prominout, ale mohl by se o fyzickou akci snažit sebe víc, profilově se na postavu nabušeného správňáka nehodí tolik, jako chodící Hulk. Škoda zpracování dvojky, která se příliš vleče a nerozvjí ani postavu hlavního hrdiny. Team je sice vcelku cool a interakce postav šlape povětšinu času dobře, ale zápletka sklouzává mnohdy k televizně laděným oslím můstkům a to áčkové produkci nelze tolerovat. Robert Patrick jako záporák fajn. ()

majo0007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohužial, miesto samotného Reachera tu máme ešte partičku 3 nímandov (samozrejme z rodnej línie Highlandera - nesmrteľných), ktorí akurát tak zavadzajú. Vraj "best friends forever", kopec flahbackov, ale hlavne, že o nich v S01 nebol ani prd... Toto bolo vycucané z hodne hlbokej riti! Trúfam si povedať, že za takýto scenár a akciu by sa hanbili už aj nemecké kriminálky v poobednej TV. Zatiaľ čo pri S01 si každý robil prdel z Toma Cruisa, tak teraz sa na oplátku musí Tom ujebávať do kolén, aká kokotina sa to natočila. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá séria má zaujímavejšiu zápletku, svižnejšie tempo, viacej akcie a dokonca aj Reacher mi bol sympatickejší. Už to nie je rozumbrada, ktorý všetko vyrieši sám, ale robí aj chyby a často ho musí podržať jeho tím. Len v akcii je naďalej nezničiteľný terminátor. V súkromí sa ale Reacher ukázal ako chudák na poľutovanie. Záporáci boli ok. Robert Patrick už zostarol, takže na viac ako na šéfov rozdávajúcich rozkazy nemá. Ale odkaz na terminátora pobavil. Sklamal ten super duper zabiják, ktorý má celú sériu samostatnú líniu a divák sa teší na jeho stret s Reacherom a nakoniec prd z toho. Takže to muselo kompenzovať množstvo komparzistov, ktorých Reacher likvidoval ako na bežiacom páse. Chýbal mi tu trochu ten čierny tvíďák z minula. Trochu to nahradil ten holohlavec a mrzelo ma ako dopadol. Ženy boli tiež menej pekné ako minule. Celkovo som ale spokojnejší ako minule. Už to nebolo tak ultratupé. Akcia na dnešnú dobu patrí k tým vydarenejším. Proste príjemná oddychovka v retro štýle a teším sa na ďalšiu sériu. 8/10. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát je to osobní, jelikož někdo Reacherovi likviduje jeho tým vojáků. Oproti první sérii výrazně jiné, Reacher na to není sám a po krku mu jde exterminátor. Více akční než detektivka ale zábavností pro mě na úrovni jedničky. I když chci aby se mi to opravdu líbilo, stále mám tolik výhrad, abych to nepovažoval jen za slušný průměr. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Takže sme dostali ďalší príbeh, z takmer one man show sme dostali partiu správňákov, nazreli sme do minulosti Reacherovej jednotky, dostali sme všetky postavy sympatické, až to pekné nie je a ja dvíham na 5 hviezd, pretože tento seriál ma našliapnuté k výšinám ála u mňa dokonalý Jack Ryan. Doplním to slovami, ktoré som poslal jednému z bráchov po dosledovaní nového traileru na Fallout, takže takto: Inak Amazon Prime sa spolu s Falloutom u mňa už v podstate vyšvihol na totálnu jednotku čo sa týka kvality vs. kvantity a Netflix je na presne opačnej strane stupnice. Keď si pozriem, čo všetko Amazon Prime má, aké fílmy, aké seriály, ktoré z nich sú u mňa topkou, tak deklasoval Netflix v rámci kvality fakt že nepekne. Netflix má jedinú výhodu a to kvantitu, takže preto mu stále ide karta, lebo vie zaujať všetkých. Amazon si ide svojou cestou a ak to nepokazí, tak fakt bude Topka celosvetovo. Disney má kvalitu kolísajúcu, pripomína mi takú NERFku, HBO pod odkúpení Discovery padá na hubu svojimi škrtmi a vyznieva ako stará zasekávajúca sa brokovnica, ktorá keď vypáli, tak vypáli poriadne, ale dlho sa nabíja, kadencia nízka a účinnosť tiež kolísajúca, Netflix chrlí obsah rýchlejšie, ako je možné vôbec sledovať kadenciou samopalu, ale Amazon si ide svoje, pekne, pomalšie, premyslenejšie, ale s účinnosťou ako ťažkotonážna protitanková ostreľovačka... Go Amazon Prime... ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (11)

  • V epizodě je zmíněno datum 11. září. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)
  • Batoh, který je na začátku epizody položený v kuchyni na baru, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama