Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

tron 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

veľmi príjemná rodinná komédia, na ktorej som sa naozaj mnohokrát schuti zasmial a cítil som sa príjemne a dokonca zopár momentov a hlášok mi veru utkvelo v pamăti - medzi ďalšie klady (okrem dobrej zábavy) patrí aj to, že Rob Schneider konečne nehral trápne a odpudivo, výskyt pekných herečiek :) záver, ktorý bol v pohode aj keď bol happyend, ale viem si predstaviť, že amíci by do toho baru dali aj Stevea Buscemiho v role bezďáka, ale už by bol vyfešáčený, ale ten sladký záver mi nevadil, lebo ten doják bol akože odľahčený a nakoniec toho syna aj tak nedostal, takže ok, a keď sa to tak vezme, je to môj prvý film s Adamom Sandlerom - zo zásady som sa im vyhýbal, lebo som si myslel, že ho neznesiem a prekvapenie - zniesol som ho dokonca mi bol sympatický. Záporov bolo tiež zopár - teraz som na nich myslel a už som aj zabudol - ale dajú sa odpustiť resp. kto chce tých pár chybíčiek krásy prehliadnuť, tak ich prehliadne, a na mňa film zapôsobil, tak som ich prehliadol rád a s láskou. ()

Reklama

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála filmů, které se mi s Adamem Sandlerem líbí - totiž on není špatný herec, ale hodně často se objevuje ve filmech, které jsou tolik melancholické až z nich teče karamel nebo tolik nevtipné, že se vám chce brečet. Velkou záhadou pro mě je jak je možné, že chlápek na mizině bez práce má pořád svůj byt a peníze na jídlo nebo sedánky někde po barech a ještě na to aby uživil a oblíkl děcko. Někdy jsem se docela zasmála a jindy mi to přišlo až příliš přehnané například u soudu. Zase to končí typickou love forever, ale nemůžete to snímku zazlívat, protože tím nikomu neškodí a pokud je venku sychravo a vy se skutečně nudíte pak není nic lepšího než koukat na podobné filmy. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Filmy s fakany mně připadají hrozně otravné. Jenže se točí komedie, které asi mají být vtipné, a to natolik, že se v nich do hlavní role obsadí sám producent Adam Sandler. Vtipe vylez, bych to nazval, protože aby to byla nonstop řachanda, to se tedy napsat nedá. Spíše si film na komedii jenom hraje a současně koketuje i s vážným tématem jako jsou vztahy mezi dětmi a dospělými. Jenže u Sandlerových filmů se mně nechce přemýšlet. Jednak to není herec, kterému bych věřil jeho charakterní herectví, druhak od herce jeho typu čekám netradiční pojetí tuctového příběhu. Byla to taková normálka, když to shrnu. Vzešel z toho obyčejný film, nepříliš vtipný, ale vydržet se to dalo. Sandler ale dělá lepší filmy, to musím podotknout. 40% ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Film naprosto bez debaty slouzi jako vyborna kulisa, protoze naprava nezodpovedneho dospeleho chlapa (dokonale noumovity nesympatak Adam Sandler) ve starostliveho otce je moralitkou ciste na objednavku bez jakekoliv snahy o neco navic. Stab dela co ma a co umi, publikum se adekvatne bavi, coz vlastne staci na 55% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Film sa natáčal v mestách New York a Yonkers (New York, USA). (Arsenal83)
  • Sonnyho kamarád pan Herlihy je pojmenován po spoluautorovi scénáře Timovi Herlihym. (HappySmile)
  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)

Reklama

Reklama