Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

3* so šedým zákalom a prižmúrenými očami. Sandlerove morálne ponaučenia vo mne niekedy vážne evokujú pocit, že sledujem Step by step. A hlavne nechápem, ako sa mu vždy podarí ukecať tak dobrého herca akým je Steve Buscemi, aby sa v jeho filmoch pitvoril, strapňoval a ponižoval. A aby tam vôbec hral. ()

Kukolar 

všetky recenzie používateľa

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Házet klacky před kolečkové brusle může být zábava proč ne. Na téhle komedii mě zklamal snad jen ten závěr, protože jinak jsem se celkem bavil. Místy byl humor sice hodně slabý, ale jinak je zde k vidění hned několik vydařených situací/hlášek, pro které stojí za to, si film pustit ještě jednou. Sandler opět nezklamal. ()

Domas88 

všetky recenzie používateľa

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler alias Sonny dostane do rukou miniaturního človíčka, o kterého se musí na pár dní postarat a brzy mezi nimi vznikne pouto, které se nedá rozbít ani dědulou z úřadu. Kaluže moči jsou tu na denním pořádku a i když se zdá, že všechno dokážou vyřešit kusy papíru, tak se tu najde čas i na vážnější notu, které nekazí ba naopak dotváří příjemný dojem z filmu. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Režisér Dennis Dugan se ve filmu objevil jako chlapík, který je nepřipravený na Halloween. (HappySmile)
  • Adam Sandler získal za roli v tomto filmu cenu Razzie 1999 v kategorii Nejhorší herec. (Terva)
  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)

Reklama

Reklama