Reklama

Reklama

Hell Hath No Fury

  • USA Ave Marie (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

II svetová vojna sa pomaly chýli k svojmu záveru, spojenci oslobodzujú Francúzsko a Francúzi si vybavujú účty s kolaborantmi vo vlastných radoch. Marie DuJardin (Nina Bergman) je jednou z mladých žien, ktoré sa rozhodli paktovať s Nacistami. Ostrihali ju preto dohola a držali vo väzení, až pokiaľ si ju stadiaľ nevyzdvihlo kvarteto amerických vojakov vedené majorom Maitlandom (Louis Mandylor). Nie je to však žiaden skutok milosrdenstva, Marie vie, kde sa skrýva zlato patriace esesákovi Von Brucknerovi (Daniel Bernhardt), s ktorým kedysi paktovala a Američania by sa radi na sklonku vojny finančne zabezpečili. Lenže na cintoríne, kde je zlato skryté, sa toho za posledné roky veľa zmenilo a navyše, nie sú sami, o žltý kov majú záujem aj chlapi z francúzskeho hnutia odporu. A navyše, k cintorínu sa blíži menšia nemecká vojenská jednotka... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

Chicharron 

všetky recenzie používateľa

Filmy z druhé světové se dají rozdělit do několika kategorií...epické, dobré, šokující, průměrné a hloupé...no a tento snímek patří do poslední jmenované kategorie. Filmaři si alespoň mohli vyzkoušet, co dokáže udělat kulomet MG z kamennných náhrobků, za které se vojáci schovávali....no škoda slov... Nelze si nevšimnout série naprosto stejných sádrových lebek vytvořených v jedné formě, které postupně vojáci vyndávají z různých hrobů, aby je mohli rozstřelit na hlavě francouzské holčiny...zápletka sama o sobě není špatná, ale to by se ve filmu museli vyskytovat herci a ne banda dřev, jejichž party by lépe odehrálo nějaké vesnické ochotnické divadlo... Film je v podstatě ztráta času, nedoporučuji. ()

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Nemohu dát více pro slušný počet hluchých míst. Nebyly sice dlouhé, ale byly. A nelezlo mi nervy jen to. Kecání s mrtvým bylo totéž. Ovšem jinak to vcelku ušlo. Bohužel jsem si to spletl s filmem, co má stejný název a myslel jsem, že to bude horor. Nevadí, času nelituji. Dá se mrknout i podruhé. Líbila se mi zápletka se zastřeleným Von Bruknerem. ()

Reklama

Filmaris 

všetky recenzie používateľa

Čistokrvné a obstojné béčko, ktoré sa odohráva počas druhej svetovej vojny. Jednoduchý no decentný príbeh, ktorý neurazí a zároveň ponúkne slušne natočené prestrelky. Herecké výkony miestami škrípu, a to platí aj pre niektoré dialógy, ktoré sú úsmevné no ako celok je to v rámci možností dobre. Najzaujímavejšími postavami sú ale rozhodne Daniel Bernhardt ako nácek Von Bruckner a Nina Bergman ako Marie. Technická stránka filmu je fajn len škoda tých smiešnych vizuálnych efektov. Oddychovka na jeden večer. Film je inšpirovaným historickou udalosťou. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo tí odpaďáci od tohto filmu očakávali. Asi nejaký filozofický film alebo čo. Pritom je to solídne béčko odohrávajúce sa v jednej lokácii, tentoraz cintoríne, kde sa zíde hneď niekoľko skupín na sklonku druhej svetovej kvôli niekoľkým tehlám zlata. A v centre je nacistická kurva, ktorá sa to všetko snaží nejak prežiť. Za 5 mega to je na tieto lowcost pomery natočené po každej stránke kompetentne. Síce sa tu často kecá a jedna skupinka sa snaží okabátiť druhú, aby sa natiahla stopáž, ale je tu aj niekoľko kvalitne natočených prestreliek so skutočnými výstrelmi, chlapi krvácajú skutočný kečup z vybuchujúcich sáčkov a aj po zvukovej stránke je rozdiel, keď vystrelia z tých historických zbraní slepými namiesto toho, aby nejaký chudák dodatočne nadaboval zvuk zbraní ratatata. A keď odhliadnem od týchto dnes už zastaraných raritných techník, ktoré nahradilo CGI, tak aj celkovo tie prestrelky vyzerajú štýlovo. Nie tak dobre aké vo svojich prvotinách točil Kaufman, ale lepšie ako to, na čo sa zmôže Florentine. Proste cool béčková akčná jednohubka. Snáď len škoda, že Daniel Bernhardt tam nemá žiadnu bitku. Ale toho nácka zahral dobre. 5/10. ()

Dvojirakri 

všetky recenzie používateľa

Mysteriózně válečný béčko, snad až céčko. Úroveň má trochu ten scénář a zápletka, ale jinak se šetřilo na čem se dalo. Kromě té KRVE tedy. Nině Bergman během akce na hřbitově dorůstají vlasy a ty postavy co se zjevovaly byly tak trochu navíc. Ale nejsem příznivcem žánru a protože to bylo dělané na koleni tak budu shovívavý. ()

Reklama

Reklama