Reklama

Reklama

No, počkaj!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (viac)

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami tohto najpopulárnejšieho ruského animovaného filmu sú vlk a zajac. Vlk sa neustále snaží chytiť zajaca, aby ho mohol zjesť. To sa mu však nedarí. Vďaka nevydareným pokusom uloviť zajaca tak obaja zažívajú množstvo vtipných momentov. (TV JOJ)

Recenzie (476)

Damiel 

všetky recenzie používateľa

Vyjadřovat se k seriálu jen počkej, zajíci, to je nošení dříví do lesa. Radši proto pár slov k DVD, které u nás s tímto seriálem vyšlo. Pokud se rozhodnete si jej pořídit, možná budete jemně zklamáni. Firma ZEMS ho totiž obdařila novým dabingem, takže oné „provařené“ barrandovské klasiky, kde strohý hlas během úvodních titulků čte jména tvůrců „režie: Kotěnočkin, scénář: Rusakov“, se bohužel nedočkáte. Místo toho je tady ječivý ženský hlas, který jen vypískne: „ZEMS uvádí“ Dále tu vlastěn nejsou žádné bonusy, přitom vydání belgicko-ruského konsorcia Ruscico, které také vlastním, nabídlo ne-jen zvuk v DD 5.1, ale i velmi zajímavé archivní bonusové materiály o vzniku seriálu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Kultový, slávny, legendárny... to sú prívlastky, voči ktorým nikto svojprávny nemôže namietať. A práve týmito slovami pomenujme ruský kreselný seriál "No počkaj!". Je pravda, že americký spriaznenec "Tom a Jerry" tu bol už o štyri roky skôr, ale atmosféra a scenáre sú napriek všetkému úplne iné. Ostatne, ktorý iný národ sa môže pochváliť TAKOUTO mentalitou?! Cigaretou vo vlkovej papuli to len začína. Tak si teda vyberte strany. Ja som si vybral dávno. Zasraný zajac. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Zajíci?! Jen počkej! Jeden z nejoblíbenějších kreslených večerníčků a kreslených seriálů vůbec. A nejen seriálů. Leporelo s vlkem a zajícem patří k mým nejstarším vzpomínkám. Přísahám na vlkovy růžové trenýrky, že jsme ho měli v jeslích. Jak se vlk schovává mezi melouny. A jak po Olympijských hrách společně baští ty čokoládové figurky. Kromě titulní ještě nesmrtelné hlášky - "zajíc, zajíc" a další. Můj nejoblíbenější díl je "Pohádková ztráta paměti". ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

keď som bol malý tak som sa pri tom bavil a i dosť nasmial. nedávno som tento ruský kreslený seriál v tv videl opäť a úprimne musím povedať, že som bol sklamaný. väčšinou sa tu nič extra vtipné nedeje len vlk stále naháňa zajaca (v rôznych prostrediach) a to je asi tak všetko. radšej si pozrite tom a jerryho, alebo geniálneho vtáka uličníka s willy e. coyotom. niečo však nu pogodi! svetu dal a to skvelú hudbu v diely keď sa naháňajú na stavbe (určite tú melódiu poznáte). ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (50)

  • V červenci 2018, na počest 50. výročí od prvního uvedení, vydala Ruská banka pamětní mince. (sator)
  • Od 1.9 2012 mohol byť v Rusku seriál premietaný až po 23 hodine. Celý problém spočíval v tom, že jedna z hlavných postáv, a to Vlk, je silný fajčiar. Ak by mal byť seriál vysielaný detskému divákovi, musel by byť cenzurovaný a časti, kde Vlk fajčí, by museli byť vystrihnuté. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama