Reklama

Reklama

Malá lekce lásky

  • Francúzsko Petite leçon d'amour (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Krátce po prvním setkání se Julie vydává s Mathieuem na cestu po Paříži, aby zabránili jedné z jeho žaček udělat velkou hloupost. V Mathieuově starém autě se z nich stanou nerozluční společníci. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Chvíľami sa to štýlom chce podobať na Woodyho Allena, ale bol to skôr taký malý Allenko bez kostených okuliarov. Namiesto komédie, ktorá teda vôbec nevyšla, vtipy pomaly žiadne vydarené neboli, to skôr mohol byť aj thriller. V tom zmysle, že keď sa dvaja ľudia sa túlajú nočným mestom a hľadajú niekoho, kto si chce vziať život, tak to mohlo ponúknuť spleť otázok, prekvapujúcich odhalení a motivácií. Lenže týmto smerom to vôbec nešlo. Je z toho len malé road movie, často teda pešky, bez zvláštneho koloritu. Informácie o súložiacich korytnačkách boli jediným zapamätateľným presahom. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Druhý film Ève Deboise chce predovšetkým zapôsobiť ako netradičný(á) „romkom“. To sa mu čiastočne darí, ale celé to naruší pomerne nejednotná koncepcia filmu. A ešte sme nehovorili o ústrednej dvojici Laetitia Dosch / Pierre Deladonchamps, ktorá má potrebnú chémiu k spoločnej práci. Avšak z určitých dôvodov niektoré kľúčové scény nefungujú tak, akoby mali. Škoda za to. Mimochodom, Pierre Deladonchamps v tomto filme vypadá ako nejaká raw verzia Misha Collinsa aka Castiela zo seriálu Supernatural. P.S.: Nikdy by ma nenapadlo dať pre psa meno „Šalát“. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

kolemjdouc odpad!

všetky recenzie používateľa

Těšila jsem se na jakou takous francouzskou klasika vztahovku ale dostalo se mi jakéhosi přeplácaného čuda!A ten tanec na konci...no.Chudák pes.Radši vzal kramle.A dabérka Julie?Fakt má herečka Dosch tak ukníkaný řezavý hlas???Chování žáků ve škole bych ocenila kopancem do řiti.Svoboda vocaď pocaď.Zžili jsme to i tady u nás. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Paríži a jeho predmestiach, natáčanie bolo rozdelené medzi hlavné mesto a región Auvergne-Rhône-Alpes. (Arsenal83)

Reklama

Reklama