Reklama

Reklama

Haunting of the Queen Mary

  • USA The Queen Mary (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Haunting of the Queen Mary zkoumá záhadné a násilné události provázející plavbu jedné rodiny o halloweenské noci roku 1938 a jejich propletený osud s jinou rodinou na palubě nechvalně proslulého zaoceánského parníku v současnosti. (mokelembembe)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (20)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Najväčšia chyba filmu je tá neskutočná dĺžka filmu a aj pre svižné a energické filmy, je to ťažká záťaž a čo potom takýto film, bez fantázie a s veľmi veľa hluchými miestami. Najprv to vyzeralo, ako kopírovačka lodi duchov, ale potom sa to rozbehlo celkom inou oveľa tupejšou a chaotickejšou linkou. Skákalo to s minulosti k prítomnosti a po chvíľke som sa v tom začal celkom strácať. Gore stránka by nebola zlá a aj krvavosť či surovosť mala solídnu úroveň. Ale ten rozpačitý a zmätený príbeh, ktorý bol ešte zabalený v nehoráznej dĺžke, už na úrovni rozhodne nebol. Škoda toho, že režisér stavil na tak bezhlavú formu a chaotický obsah. A to sa mi tu killer dosť páčil, mal slušnú masku a s obetami sa nehral, no surový a drzý, ukážkový lump. Ale ako celok to bolo nezáživné a často aj primitívne. Silné 2*. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Milujem filmy o duchárskych príbehoch, či už ide o fikciu alebo literatúru faktu, na tom nezáleží, pokiaľ je to zábavné. Zdá sa, že to odkazuje na film Loď duchov, ktorý som považoval za skvelý nápad. Ak ste loď duchov nevideli, odporúčam vám, aby ste si ju išli pozrieť ešte pred týmto filmom. The Haunting of Queen Mary ma chytilo prvých 45min, potom to začalo skákať do rôznych dejových línií, ktoré zamotali všetko, čo som práve sledoval. Loď duchov mala skvelé pozadie, ktoré sa sústredilo len na tento príbeh. Queen Mary je všade naokolo. Mrzí ma, že sa rozhodli čakať takmer 20 rokov na pokračovanie tohto strašidelného príbehu. S týmto jednoducho nemôžem. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Haunting of the Queen Mary je za mě dalším skoro odpadovým hororovým kouskem tohoto roku. Neustálý přeskakování z jedný časový linie do druhý nebylo zrovna nejšťastnější volbou. Navíc Gary Shore neměl ani trochu soudnosti a tuhle nehoráznou a nudnou zhovadilost natáhnul až na neúnosnou mez dvou hodin(124minut). Cuká to ve mně abych dal odpad. Ale asi jsem poslední dobou nějak vyměkl. A i tentokrát přimhouřím obě oči a tu hodně slabou 1hvězdu dám. Přece jenom nějaká ta vražda se povedla. Jinak to ale byla nuda k uzoufání která nebrala konce. ()

Tellgas 

všetky recenzie používateľa

Rozpačitý film. První půl hodinu jsem vůbec nevěděl co si o tom myslet, jestli na to mám vůbec koukat. Později jsem zjistil, že příčina je v dějových linkách - současná, která stojí totálně za hovno se vším všudy a ta z minulosti, která je zajímavá prostředím a nápadem a místy překvapivě děsivými a krvavými výjevy, Nicméně obě sráží dost bídní herci (až na Tima Downieho), obyčejná kamera, místy zmatečnej scénář a střihač, kterej měl zůstat u videí ze svatby. Linka z minulosti 3*, ta ze současnosti je za 1*. Takže výsledná dvojka... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Z technickej stranky sa mi asi najviac pacilo ci uz dobove stvarnenie diania na lodi a celkom slusna bola i kamera. Avsak samotny dej a "prelinanie" linii s minulostou su mimoriadne chaoticke a zlepsilo sa to az v poslednej stvrtine filmu. Ak mate napozerane, obcas mozete mat dojem, ze Gery Shore dokonca skusal "art". :) Atmosfera na mna fungovala iba v uvode. A to iba vdaka vykonu iba 14-rocneho herca Lenny-ha Rush-a s ochorenim SEDC (trpaslik). Mozete ho doplnit hore. Neskor uz nefungovala vobec, a to ani pri chaotickom strihu, ked kapitanovi z minulosti zaslapali drogy. Bieda, neodporucam. Stedru stopaz, treba aj naplnit zmysluplnym alebo aspon divacky zabavnym obsahom. Inak to irituje, ci nudi. Hororove pvky su vacisnou stavane na otravnych a hlasnych pazvukoch...meh. Snad nabuduce, pan Shore. 35% ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Film má slúžiť ako prvý v trilógii hororových filmov o RMS Queen Mary, vyslúžilej zaoceánskej lodi, ktorá zostáva natrvalo zakotvená v Long Beach v Kalifornii. Okrem štúdiových záberov v Londýne sa natáčalo aj priamo na nej v novembri 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené