Reklama

Reklama

Robert Herbin (Robert Hossein) se po dlouhé nepřítomnosti vrací domů, ale nachází jen prázdný byt. Toulá se nočním městem a v restauraci potkává Marthe Dravet (Lea Massari), která večeří sama se svou dcerkou. Doprovodí je domů a Marthe ho pozve dál. Robertovi se líbí, ale žena váhá a chová se tajemně. Robert netuší, jaké vážné následky bude jeho avantýra mít. (ilclassico)

(viac)

Recenzie (5)

PAGE 

všetky recenzie používateľa

Výborný scénář s parádní zápletkou, Robert Hossein a Lea Massari skvěle hrají. Takové filmy už dnes nikdo neumí. Skvělá zábava. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Začiatkom 60-tych rokov sa Robert Hossein venoval silným dramatickým úlohám a niektoré filmy sú na slušnej úrovni. Podobne to platí aj o tomto snímku málo známeho režiséra. Dej príbehu je mysteriózny a temný napriek tomu, že sa odohráva počas štedrovečernej noci, divák sa dostáva do slepých uličiek, a len tuší, že nič nie je v poriadku. Film veľmi umne pracuje práve s diváckymi pocitmi, v tomto je veľmi silný. Druhá recenzia. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Trochu sa príbeh filmu tiahne a mysterióznosti je len ako šafránu, o trileri sa nebavme ani v náznakoch. Vidíme vlastne jeden podarený zvrat niekde pred záverom a jedno zamotanie v úplnom závere. Vlastne koniec filmu drží nad vodou celý film, pretože to predtým veľa neponúkne. ()

Galéria (60)

Reklama

Reklama