Reklama

Reklama

Pozvánka pro nezvané

  • Írsko Let the Wrong One In

Když mladý zaměstnanec supermarketu Matt zjistí, že se jeho starší, odcizený bratr Deco proměnil v upíra, stojí před dilematem: má riskovat život, aby sourozenci pomohl, protože krev není voda? Nebo ho raději zabít dřív, než rozšíří infekci? Ve filmu hrají začínající irské talenty Karl Rice a Eoin Duffy a také Anthony Head, hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů, v roli taxikáře Henryho, jehož koníčkem je lov upírů. (Cinemax)

(viac)

Recenzie (13)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvých 30 minút, najmä vďaka skvelému Eoin Duffy, ktorý v roli „nenormálneho“ Deca je nezameniteľný, je v pohode. Potom už prídu na povrch problémy. McMahonon štýl vedenia príbehu mi pripomína dnes už klasický Wrightov snímok. V porovnaní s ním však nemá toľko ikonických postáv, hercov s väčšou charizmou a takú atmosféru, ktorá od začiatku až do konca vydrží. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

exe. 

všetky recenzie používateľa

Horory s upírskou tematikou mi nie sú veľmi pochuti a snažím sa im vyhýbať. Ale mám celkom rád hororové komédie, tak som sa pustil do sledovania filmu, ktorý je svojím spôsobom natočený na štýl americkej komédie. Írsko vcelku prekvapilo, postavy boli celkom sympatické a komediálna stránka si drží úroveň ako takej znesiteľnosti, niekedy až banálnosti. Film si drží rovinnú lineu (lajnu), ktorá nemá ničím prekvapiť a koniec je predvídateľný, ale filmári sú si vedomí, že natočili strašnú blbosť a tak sa k tomu aj stavajú, rozhodne lepšie, ako keď film je blbosť, ale producenti, scenáristi a neviem kto všetko sa snažia o to, aby to vyzeralo vážne, pretože v tom momente to je utrpenie. Let the Wrong One In treba brať ako oddychovou na vypnutie mozgu, v žiadnom prípade ako vážny film (keby som ta tak mal aj ja, hneď by som pleskol odpad), sú tam smiešne nízkorozpočtové CGI, ale ako jednohubka na vypnutie mozgu to postačí, teda pokiaľ od toho nečakáte seriózny film. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Pohodové obsazení, sem tam jsem se usmál a své si odvedl i přízvuk, ale nebylo to ono. Pořád jsem čekal na nějaký ten fórek, kterým by mi film alespoň do večera uvízl v paměti. Ten ovšem nepřišel. Mínusem jsou i masky a triky. Nemám nic proti nedokonalm efektům, ale musí zapadat do konceptu a to se tady nedělo. Ty hektolitry krve, které tu vytekly, to zachránit nemohly. Další z mnoha snadno zapomenutelných upírských komedií. 35% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po tom, čo ho na zábave pohrýzla do krku neznáma žena, sa Deco vracia domov. Jeho bratovi je jasné, že s ním niečo nie je v poriadku, pretože nevydrží ani chvílku na dennom svetle a jeho odraz v zrkadle taktiež nevidno. Preto rýchlo privolá lekársku pomoc. Tá bude ale v tomto prípade bezmocná. - Od režiséra, ktorý u hororu debutoval už osemnásť rokov dozadu, čakám ovela viac. A radšej ani nebudem rozoberať to, že sa názov priživuje na jednom z najlepších Vampire hororov vôbec. Milujem komediálne Splattery a je mi jedno, či sú v nich zombíci alebo upíri, ale táto zlátanina odpudivých digitálnych a praktických efektov s vrcholne nesympatickým hereckým obsadením mi vôbec nesadla. Sklamal Michael Conlan, sklamal You Are Not My Mother, sklamal Let the Wrong One In, pokial ma koncom mesiaca sklame ešte aj Katie Taylor, tak s Írskom nadobro končím. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Režisér Conor McMahon už si mě jednou získal a to svým snímkem Stitches(2012). A i tohle byl(sice né tak vydařenej) celkem sympatickej počin. Let the Wrong One In je hororovou komedií u který se sice divák nebude válet smíchy ale myslím si, že každej si tam pár vtipnejch momentů a scén najde. Dokážu si představit, že se na to klidně za pár let kouknu znovu. Slabší 3 hvězdy. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama