Reklama

Reklama

Archive 81


Děs v kostelních lavicích (E03)

(epizóda)
  • USA Terror in the Aisles
Ukážka z filmu 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Minulost se pořád protíná s přítomností. Melody s Jess se vrací ke Stevenovi. Mark prověřuje slibný objev a Dan se snaží zorientovat, ale je možná pořád ztracenější. (Netflix)

Videá (2)

Ukážka z filmu 1

Recenzie (14)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poslední řást této epizody byla velmi dobrá...taková, že by měl člověk chuť hned skočit na další. Jenže hodinová stopáž a zítra do práce... . Každopádně jsem váhal a to je dobrá vizitka pro každý seriál. Spokojenost a pokud to tímto tempem a kvalitkou bude pokračovat, věřím, že brzy příjde i nadšení. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stale v tej "udrziavacej" napinavej linii, kedy by som chcel este viac atmosfery. Dufam len, ze to nebude takto az po posledny diel, kedy sa zomelie vsetko podstatne, to by bolo sklamanie. Zaver paradny, ak sa neukaze, ze za to mozu typkove psychicke problemy, ale skutocne nejaka okult-zalezitost. 60% ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Melody sa snaží pomôcť Jess a tak ju zavedie k svojmu psychológovi. To sa ale nepáči jej matke, ktoré radšej dcére pomáha klasickým vyháňaním diabla z rúk miestneho kňaza, ktorý o tajomnej budove a jej obyvateľoch zrejme vie viac ako by sa dalo čakať. Dan sa zatiaľ snaží nájsť hluché miesta kamerového systému ale nanešťastie sa mu tam začne obšmietať domovníčka, ktorá mu ale na druhú stranu sprístupní tanú kaplnku. Prevedenie: Atmosféra trocha pokulháva za predchádzajúcimi časťami ale páčila sa mi postava miestneho exorcistu a tajomnej domovníčky. Dan by si zas mal dávať dačo na spanie, snívajú sa mu vážne debilné sny. 85% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Do hry sa zapája cirkev, príde dokonca aj na ľahšiu formu exorcizmu, pretože psychoterapeut si nevie rady. Že to niečo pripomína, netreba pripomínať. Zaujímavejšie je ale to, že Dan začína trpieť halucináciami, respektíve zlými snami a divák stráca prehľad o tom, čo je skutočnosť a čo predstava. Dokonca sa mu začína prelínať minulosť s prítomnosťou a realita skutočná a tá z nahrávok. Len by sa potom nemusel tak náhle budiť, čo je asi najväčšie doterajšie klišé. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bububu kresťania, nepomohli jej jeptišky, druhej nepomohol pán farár...to určite by jej pomohla promovaný klinický psychológ Mgr. *********(odtiaľ potiaľ, meno nechajme tak). ktorá prekladá vodku s lexaurínom a potom uteká pred policajnou hliadkou...väčšiu pomoc ako vyštudovaný psychológovia poskytne človeku aj major Kuře či Kudláková...tá dementná snaha vykresliť za každú cenu v zlom svetle iba jedno jediné náboženstvo je tak neskutočne kontraproduktívna že človeka vytáča už aj smska so žiadosťou na pomoc Ukrajine od akejkoľvek charitatívnej organizácie. Aj kresťanskej. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • V 8. minutě můžeme společně s Melody (Dina Shihabi) slyšet v jejím walkmanu skladbu „Love Will Tear Us Apart“ od anglické kapely Joy Division, která vyšla v roce 1980. (Trajektt)
  • V epizodě je zmíněno, že Melody (Dina Shihabi) vezme Jess (Ariana Neal) v sobotu ráno ke svému psychologovi. Následně Dan (Mamoudou Athie) vyhledá kazetu se záznamem sezení s datumem 16. 3. 1994, což však není sobota, nýbrž středa. (Petr.Mo.3745)

Reklama

Reklama