Reklama

Reklama

Hong Cheon Gi

(seriál)
  • Južná Kórea 홍천기 (viac)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Zasazeno do období Dynastie Čoson. Cheon-ki Hong (You-Jung Kim) je malířka s neskutečným talentem. Je proto vybrána jako vůbec první malířka Korejské královské akademie malby. Cheon-ki je také známá svojí krásou a bystrostí. Pro ni malování znamená všechno. Jednoho dne potká slepce jménem Ram Ha (Hyo-seop Ahn), který je důstojníkem v Seowoongwanu. Když byl ještě dítě, stala se mu nehoda, která způsobila jeho slepotu. Tato nehoda ho spojuje právě s Cheon-ki, která se i přes jeho handicap do něj zamiluje. (mikki089)

(viac)

Recenzie (3)

skorpik42 

všetky recenzie používateľa

Pekne skombinovaná historická dorama s nadprirodzenom. Skvelé herecké výkony, očarujúci Ahn Hyo Seop, ktorému som všetko zožrala aj s navijakom, ale tiež presvedčivá Kim Yoo Jung, ktorá dokazuje, že sa od Love in the Moonlight herecky posunula a vyzrela. Hudba sa mi zdala priemerná a po jednom dni na ňu človek zabudne. Jediné, čo som nepochopila bolo, prečo pečatili Démona znovu do kráľovnou obrazu a nie do obrazu hvezdára (kto vie, nech sa mi kľudne ozve 🙂) a zdalo sa mi škoda, že v epilógu vsunuli zbytočnú scénu priekupníka, namiesto toho, aby nám povedali, ako to skončilo s princami. ()

bulinka 

všetky recenzie používateľa

Spojenie historických a fantasy prvkov do príjemnej romantiky. Nakoľko je to príbeh o maliarke, veľmi sa mi páčili maliarske zábery. Príbeh je zaujímavý, pre toho, kto má rád spojenie fantasy, historické prostredie a osudovú romantiku. Po seriáloch: 30 but 17 a Abyss tu Ahn Hyo-Seop vyzeral konečne dospelejšie, mužnejšie, čo spravilo ozaj dobrý dojem. Tá tajomnosť mu ozaj sedela. ()

SmileSun 

všetky recenzie používateľa

Velmi pěkně zpracované historické drama. Musím ocenit, že když se jednalo o příběh o malířce, že se tématu malby seriál dostatečně věnoval. Ahn Hyo-Seop svou roli skvěle zvládl a jeho proměny, když se v něm probudil Ma Wang, byly opravdu úžasné. Řekla bych, že celkově obsazení všech postav se zde velmi vydařilo. Hodně mě také potěšilo, že záhady/nejasnosti byly vždy vysvětleny, takže se v tom člověk neztrácí. A hlavně jsem si řádně užila konec, protože to nebylo nasoukané jen do pár posledních minut 🥰 ()

Reklama

Reklama