Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (139)

Rubicius 

všetky recenzie používateľa

Představte si, že je filmový festival, domluvíte se s kamarádkou, že půjdete na moc fajn film a když dojdete, zjistíte, že je zrušené představení. Zbývají dvě možnosti, zabalit večer, což při kvalitě kamarádky nepřicházelo v úvahu, nebo najít náhradní představení. Bohužel jediné, co běželo bylo tohle. Je to nehorázná hloupost. A tu jednu hvězdičku dávám filmu jen a jen za přítomnost Mirky Chludové, která me doprovázela. Mirce bych dal i všech 5, ale jen bych zbytečně vyzdvihl tenhle odpudivý film. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Britney Spears sa s dvomi kamarátkami vydáva na cestu vzkriesenia ich upadnutého priateľstva a vyriešenia "existenciálnych problémov". Neskutočne naivná a hlúpučká, príšerne zahraná a úboho zrežírovaná muzikálovo-psychologická road movie pre najmenších divákov. Myslím divákov pod 12 rokov, pre ktorých to môže byť zaujímavý "príbeh zo života". Britney sa snaží čo jej sily stačia, kupodivu sa ani raz nepozrie do kamery. A svojim fanynkám odovzdáva nenahraditeľné posolstvo, že sa nemajú nikam ponáhlať a s odpanením si majú počkať na "toho pravého", ktorý im to spraví v kalifornskej vile na pobreží oceánu. Šlo by sa na taký film hnevať a dať mu menej než 1*? ()

Reklama

iwusha17 

všetky recenzie používateľa

som sice zjavne jedina osoba ktoru tento film nadchol ale pre mňa je to jeden z najúžasnejšich filmov je tam to čo mam najradšej a to že sa da zasmiať je tam aj romantika a ten herec bol vtedy naozaj pekny a podľa mňa je to užasny film aj za to že tam hrali dobre pesničky a nesom faninka britney vypočujem ale nič viac lenže mne sa páčil aj ten rock čo tam hrali a preto je to podľa mňa užasny film! ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Odhliadnuc od totálne nulových hereckých výkonov som pomerne bez ujmy prežil tento film, na ktorom si svojho času poriadne pochutnal každý filmový kritik. Mánia okolo Britney je už dávno prehrmená a som rád, že dievka dostala rozum aspoň v tom, že sa nehrnie do filmovej brandže. Zato jej posielam obrovské dík. Marketingový ťah sa síce podaril ale aj sebe posielam dík, že som za to v kinách nevyvalil zbytočné prachy. Čo je však na zamyslenie je, že tie dve piesne, ktoré mohli vytiahnuť Britneyno vystúpenie pred kamerou z absolútneho dna mi prišli absolútne gýčové. 35%. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tuctový road movie v ktorom si bývalé kamarátky po skončení strednej vyrazia na výlet behom ktorého si ujasnia svoje životné priority, dospejú a podobné klišé veci. Film evidentne určený hlavne fanúšikom Britney Spears. V dobe uvedenia ma film nejak nenadchol, keďže ani Britney som príliš nepočúval, ale jej neskoršie albumy mi sadli a aj Britney som prišiel na chuť (nejak mi postupne vybledol vkus z brunetiek na blondínky), takže po rokoch som si film celkom užil. Takže jednu hviezdičku dávam za nádhernú mladú Britney, druhú za jej spev a tretiu za to, že to rozhodne nie je taká katastrofa ako tvrdia ostatní. Proste len obyčajný tuctový priemer. P.S: ten krátky výstup Justina Longa bol vtipný a zároveň krutý, že mu nedala. 5/10. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (12)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, Los Angeles a v Malibu v Kalifornii a dále v Metairie, New Orleans a v Kenneru v Louisianě. (rafix)
  • Kulisy použité pro nemocniční scénu jsou ze seriálu "Scrubs". (Teres)
  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)

Reklama

Reklama