Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (54)

plagát

Oteckovia (2018) (seriál) 

Rozhodne najlepší slovenský seriál. Nepozerala som to od začiatku, úprimne najprv som to považovala za hlúposť ako každý slovenský seriál, no pár krát som náhodne pozrela pár časti a zistila som, že sa dá na tom dobre zasmiať.

plagát

Psia duša (2017) 

Ako každý film natočený podľa knihy veľa vecí prekrútil, vynechal a tým obral film o to čaro ktoré má kniha. Kniha bola spravená dojímavejším spôsobom ako film. Prirodzene do filmu sa nezmestí všetko ale aby nahradili krásne zážitky s dectva na farme otcom ožranom ktorý taký v knihe nebol to bolo na mňa moc, ďalšia vec ktorú spravili nie moc zaujmavo bola smrť vlčiačky a jej druhá časť života bola nahradená malým psíkom to si mohli odpustiť. Ale aby som iba nekritizovala prechody medzi jednotlívými životmi boli spravené pekne a ten koniec tiež nebol prerobený zle, najviac ma zaujalo že, miesto čierneho labradora dali veľkého kríženca.

plagát

Hrdina Max (2015) 

Film ktorý ukázal aký je pes dôležitý tvor pre človeka, páči sa mi ako dali dôraz puto psa k svojmu človeku. Boli tu samozrejme aj momenty ktoré by tam byť nemuseli ale kedže to je venované psím hrdinom a ich pánom ktorý zahinuli nakoniec je to predsa len za 5 hviezdičiek.

plagát

Fantastické zvery a ich výskyt (2016) 

PO dlhom čase film pri ktorom som zostala príjemne prekvapená. Tie zvieratá... proste to bolo dačo prekrásne! Dúfam že dalšie diely budú min rovnako dobre.

plagát

Bodi: Psia Superstar (2016) 

Bolo tu síce aj dáke to blede miestečko ale celkový dojem je fakt úžastný :). Tá hudba im naozaj vyšla ... Bolo tu zároveň aj veľa vtipných scénoch ale čo ma trochu irituje je, že ten jeho otec mi pripadá viac ako medved než ako pes... (vraj mastif) ...

plagát

Captain America: Občianska vojna (2016) 

Oproti druhému dielu zase pokles. Toto nebol ani CA toto boli skôr Avengers pod názvom CA... som dosť sklamaná a kedže som ešte nevidela avengers 2 veľa veci som nechápala. Ako som povedala avengers nie CA.

plagát

Temný rytier (2008) 

Prvý diel bol dobrý, bola tam akcia fantasy malo to nejaký príbeh kde bolo jasné čo je začiatok a koniec. Tento film mal od toho veľmi ďaleko. Neviem či to bol film o Batmanovi alebo dakom bielom rytierovi gotemu ako ho nazvali a jokerevi. Úprimne mala som pocit, že tam toho Batmana ani poriadne už nevidno občas sa ukázal vylepšil to tam a zase zmyzol a zase to bolo iba policajti, joker a politik. Scény sa stále striedali a bolo ich tak veľa, že človek už aj zabudol na to, že sa tam deje ešte niečo iné. To čo sa mi páčilo bolo Lamborghini to boli asi najlepšie zábery filmu + pár vtipných poznámok od komorníka za čo som dala tu jednu hviezdičku inak to bolo naťahované ako sopeľ v nose.

plagát

Lovec: Zimná vojna (2016) 

Oproti prvému dielu bol tento viac dotiahnutý, všetky efekty boli krásne spravené, akčné scény boli naozaj neskutočné... Nemám čo vytknúť tomuto filmu. :)

plagát

Oceán ohňa (2004) 

Akčným by som tento film veľmi nenazvala, občas sa dakto s dakym pobil zabili pár chlapov... Niektoré scénky mi prišli ako keby tam bolo niečo, čo odtiaľ vystrihli ako keby sa neskončila ešte jedna scena a zrazu už bol film úplne inde. V konečnom dôsledku tie tri hviezdičky sú aj moc, no krása divokých koní a ušľachtilý čin chlapíka ktorý svojho koňa pustil ma presvedčili že sú to predsa slabé tri hviezdičky. Česť chlapovi ktorý bránil mustangy až kým sám nezomrel.