Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratia Loganovci žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a „looserov", ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Meno Logan je v tomto kraji synonymom prehry. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. To je slušná suma peňazí, a preto potrebuje do partie svojho brata s jednou rukou, no zároveň musí dostať z väzenia miestneho odborníka na lúpeže každého druhu a zohnať ďalších pomocníkov. Vyzerá to ako úplne šialený nápad, ale výhodou natvrdlých zlodejov je to, že všetci si myslia, že sú natvrdlí.. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (373)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Indie Dannyho parťáci. Jiskra, nevtíravá elegance ústřední bandy a exkluzivita neonů vyměněná za burany, venkov a sexy kočičky (Keough, Holmes). Asi to není úplný průser, ale narozdíl od elegantní verze money robbery je to přece jen méně koukatelné a vyhraněné pro specifickou cílovku, co si v tomhle zemitém prostředí plném mongolů a velkého množství záměrně absurdních scén bude libovat. Druhá polovina filmu o třídu lepší než první, seznamovací. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Miestami nádejné záblesky zhasínajú na nezaujímavých dejových odbočkách. Až tak, že napokon celá hlavná dejová línia prestane zaujímať. Postupne je úplne jedno, či všetky prachy skončia v rukách pôvodných majiteľov, polície alebo lupičov. Poznámka: Všeobecne mám problém s filmami Stevena Soderbergha, výnimku tvorí Solaris. Ale to je remake Tarkovského, čiže tam použil zrejmé iné, než svoje všedné postupy. Objektívne je to tak na dve hviezdy, ale nič sa nestane ak to trošku vyhrotím, voči dielu, k akému štandardne dospela táto pôvodne "veľká režisérska nádej nezávislého filmu". ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Námet síce obohraný (niečo v štýle návodu ako spraviť dokonalú lúpež), no snímok disponuje výbornou Soderberghovou réžiou a celkom premysleným scenárom, takže samotný návod na lúpež vyznel zaujímavo. Samozrejme, plán obsahoval veľa miest kde sa mohlo niečo pokaziť, alebo kde by realita dostala riadnu facku, avšak to ani nebolo podstatné. Dôležitejšie bolo, že sa na to pozeralo dobre, miestami to bolo i humorné a čas pri tom zbehol ako voda. Soderbergh vie skrátka príbeh divákovi zaujímavo podať, jeho štylistické prostriedky sú jedinečné. Až do takej miery, že mu človek prípadné nedostatky dokáže z časti odpustiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Soderbergh se vrátil z televize a podle mě si vybral látku, která mu sedí tak nějak nejvíc, tedy Heist movie. Obsazení rozhodně uspokojující, ale nikoliv tolik hvězdné jako například před 10 lety v období Parťáků. Film spíše v hlavě po čase uzraje. Tohle na jedno podívání rozhodně není, protože "Jedenáctka" byla mnohem přehlednější a doslovnější. Herecky hodně čouhá Craig, který konečně hraje taky něco jiného než Bonda. Uvidíme co se mnou udělá časem druhá projekce, ale myslím že film spíše zvedne. 70% ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)
  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama