Reklama

Reklama

Pani Harrisová ide do Paríža

  • Česko Paní Harrisová jede do Paříže (viac)
Trailer 1

Ada Harrisová (Lesley Manvilleová) žije veľmi pokojný život v povojnovom Londýne. Živí sa upratovaním domov svojich bohatých susedov, občas si zájde s priateľkami do kaviarne a po večeroch spomína na svojho zosnulého manžela. A to je všetko, čo od života očakáva a chce. Výnimkou sú šaty od slávneho francúzskeho návrhára Christiana Diora, po ktorých túži. Svoj nedosiahnuteľný sen má každý deň pred očami v šatníku jedného z domov, ktoré upratuje. Jej život sa prevráti naruby, keď dostane vyplatený príspevok pre vojnové vdovy. Ani na chvíľu sa nezamýšľa nad tým, čo s peniazmi urobí. Najprv si kúpi letenku do Paríža, aby o niekoľko dní neskôr odvážne vstúpila do chrámu módy, sídla Christiana Diora, a splnila si svoj bláznivý sen. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (29)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Moja 1000. recenzia😀 goes to Mrs. Harris Goes to Paris !!! Taká rozprávočka pre romantické duše, na ktorú sa aj vďaka peknej výprave a kostýmom veľmi dobre pozeralo. Budapešť tu čiastočne nahrádza ozajstný Paríž, ale vôbec by som na to neprišla. Lesley Manville sa na rolu Mrs. Harris veľmi hodí, divák jej jednoducho musí držať prsty a fandiť jej, aby si ten svoj sen splnila. Veľmi pekné 3* pre Mrs. Harris! ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Toto je presne ten typ filmu, pri ktorom sa muži doslova unudia, ale za to ženy si prídu na svoje a naplno sa oddajú záberom krásnych rób, rozhovorov plných ženských tém a klasickému klišé, ktoré k tomu všetkému patrí. Seriálová sestra kráľovnej Alžbety si to namierila priamo do Paríža a plní si svoj sen. So sweet, so bored. Nič prevratné na tomto snímku nevidím a mal som dosť problém ho dopozerať. Ja ale určite nie som cieľová skupina, takže hodnotenie skôr subjektívne. 50 % ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

hezká a milá pohádka evokující klasické filmy z padesátých a šedesátých let o tom jak se uklízečka z Londýna zamiluje do šatů od Diora a usmyslí si že jedny bude mít. Vydá se tak do Paříže, kde se shodou okolností dostane přímo ke zdroji a to změní nejen její život.Lesley Manville je v hlavní roli příjemně přirozená a krade si celý film pro sebe.Zbytek jí tak stíhá jen sekundovat. Milovníci starých filmů budou spokojeni...60% ()

KaterinaSkop 

všetky recenzie používateľa

Postarší angličanka se zakouká do třpytivých šatů od Christiana Diora které má ve skříňi zbohatlická panička u které uklízí. Shodou okolností přijde k balíku peněz, který se rozhodne utratit za šaty od návrháře v Paříži. Jede tam, koupí šaty, jede domů, konec. Dvě hodiny sezení v kině si to fakt nezaslouží. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Je to taková pohádka. Na první pohled je jasný, kdo je zlej a kdo hodnej, všechno je milý (trochu kýčovitý) a hodně tomu pomáhá doprovodná hudba. Originální a tahoun filmu je trochu nekonvenční "babča", která mi vzdáleně připomíná Stoletého staříka, a filmu dává něco navíc, co vás baví a co ho odlišuje od kýčovitého průměru; ale nic moc víc od toho nečekejte. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama