Reklama

Reklama

Gilbert Galvan Jr. (Josh Duhamel), šarmantný zločinec z povolania, utečie z michiganského väzenia a prekročí hranicu do kanadského Ontária, kde zmení identitu a vystupuje ako Robert Whiteman. Po tom, čo sa zamiluje do Andrey (Elisha Cuthbertová), ktorú nedokáže uživiť, začne vykrádať banky a zistí, že je v tom mimoriadne dobrý. Pod rúškom práce bezpečnostného analytika začne Robert lietať po celej krajine a vykrádať banky v niekoľkých mestách za deň, čím nakoniec upúta pozornosť polície aj celoštátnych spravodajských agentúr, ktoré ho pomenujú prezývkou Lietajúci bandita. Jeho povesť sa šíri po celej krajine a v rekordne krátkom čase sa stane celebritou, čo nahnevá neľútostného detektíva Johna Snydesa (Nestor Carbonell), ktorý sa rozhodne dopadnúť drzého lupiča všetkými prostriedkami. A nezastaví sa naozaj pred ničím... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (50)

Wally 

všetky recenzie používateľa

I když jsem na začátku postřehl hlášku 'vychází ze skutečnosti', tak jsem na to v průběhu této odlehčené gangsterky zapomněl a bilancování na závěr mne fakt proto lehce překvapilo... No nebudu lhát, pořád tomu moc nevěřím, že se něco takového ve skutečnosti dělo 😁 Jinak chvilkami mi bohorovost a suverenita hlavního hrdiny lezla na nervy...na druhou stranu bylo hrozně fajn zase vidět Elishu... Krásný průměr 👍 ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Tento neplánovane pozretý film predstavuje priam definičné parametre troch hviezdičiek. Vedel som, že žiadne zázraky, žiadne veľké umenie ani nič podobné čakať nemôžem. Ale všetko ostatné som dostal vo veľmi uspokojivej miere. Nie je to film, ktorý by som túžil vidieť opakovane, ale ako nenáročná jednohubka poslúžil výborne. ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Tak nějak nevím… vážně tenhle stál za film? První loupež byla doslova parodie (fakt nevěřím, že to bylo tak debilní). A protože proběhla až po 40 minutách, přišlo mi to jako celkem utahané. Mel (i když je psaný hned na druhém místě) má jednu z hodně druhořadých (1/2 tuctu jiných postav je na obrazovce častěji). Film funguje naprosto fantasticky asi 5 minut (zhruba v polovině), kdy urychleně sledujeme loupeže a naskakující počitadlo. Zhruba od té chvíle se děj malinko více rozjede, ale nevím proč, na zadek jsem se z toho neposadil. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Taká B-čková krimi, lebo Kanada. Chápeme sa. Najviac ma sralo, prečo Duhamela (srdiečko) nedaboval Kempa ako v Kasíne, ale Milo Kráľ. Nevedel som si na to zvyknúť. A pár minút som rozmýšľal aj nad aktuálnou kariérou Gibsona, lebo vo zvláštnych projektoch ho stretávam. Pekne to plynie, má to svojský humor, podľa pravdivej udalosti a hlavne sa to nechce hrať na niečo viac. 3 z 5 ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Scenárista filmu Kraig Wenman si zahrál jednoho z policistů během scény krádeže v klenotnictví. (HellFire)
  • Režisér Allan Ungar v rozhovoru pro Collider prozradil, že spolu se scenáristou Kraigem Wenmanem napsali dopis britskému zpěvákovi Boyi Georgeovi s prosbou o použití jeho písně „Karma Chameleon“. George byl tímhle návrhem tak nadšený, že se nabídl složit pro film originální píseň. Z nápadu nakonec sešlo z časových důvodů. (HellFire)
  • Film sa natáčal v Thomasville, Valdosta, Tifton (Georgia, USA), Los Angeles (Kalifornia, USA) a Ottawe (Kanada) od mája do septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama