Reklama

Reklama

Meg 2: Návrat do hlbín

  • Česko Meg 2: Příkop (viac)
Trailer 1

Pripravte sa, že vám stúpne adrenalín na maximum! Do hlbokého oceánu sa znova ponorí Jason Statham a spoločnosť mu tentoraz bude robiť aj Wu Jing, legenda ázijských akčných filmov. Spoločne povedú tím odvážnych výskumníkov, ktorých cesta na morské dno nedopadne celkom podľa plánov. Chaos prepukne vo chvíli, keď do ich misie zasiahnu aktivity podmorských baníkov. V stávke sa ocitnú životy všetkých zúčastnených a naši hrdinovia budú musieť bojovať nielen s ľudskými nepriateľmi, ale aj viacerými prerastenými žralokmi. Nalaďte sa s filmovou novinkou na vlnu vzrušenia a ponorte sa za neľútostnými predátormi do hlbín vlastného strachu! (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (336)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Kto dal preboha režírovať pokračovanie Meg práve Benovi Wheatleymu? Režisérovi britských podivných filmov ako In the Earth alebo High-Rise. A Ben bohužiaľ nijako nevyniká ani v tých podivnostiach, keďže ani jednu jednohlasne neprijali ani kritici, ani diváci. Čakať od neho zázrak pri niečom ako je Meg mohol len málokto a presne tak to aj dopadlo. Zatiaľ čo Jon Turteltaub ako skúsený režisér dobrodružných a komediálnych filmov dokázal držať prvý Meg presne na tej hranici zábavnosti, trápnosti a úplnej prestrelenosti (a ja som si ten film v roku 2018 prekvapilo užil), dvojka je už len zbytočne prestrelená, s tisíc zbytočnými dejovými odbočkami ktoré absolútne nevedú a trápna s množstvom tých najdementnejších vtipov bez poriadneho timingu alebo aspoň správne podaného odľahčenia. Laťka tu nebola nastavená vysoko a chcel som dostať len rovnako tupú, zábavnú ujetost ako naposledy. Ujetosť som síce dostal, ale tentoraz iba s prívlastkom tupá. CELKOVO: 4/10 ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Bez akéhokoľvek prikrášľovania môžem povedať, že "Meg II: The Trench" je rozhodne slabším filmom oproti pôvodnému a navyše až vo svojej druhej polovici sa dočkáme toho, čo ten film mal reálne byť celú dobu. Najhoršia vec, ktorú môže film tohto typu urobiť je to, že sa začne brať príliš vážne a postaví na tom celú svoju atmosféru. To nie je zrovna najlepšie riešenie, nakoľko tento koncept by mal byť dokopy len bezduchou zábavnou akciou s obrovskými žralokmi a úžasným Jasonom Stathamom. Keby ten film bol dokopy len tým, išlo by to oveľa lepšie. V druhej polke sa to našťastie celkom vytiahne, no treba priznať, že to už je celkom neskoro. Minimálne na to, aby som povedal, že ide o celkovo dobrý film. Navyše vieme presne ako to celé dopadne a so všetkým dokopy viete odhadnúť kto prežije aj kto zomrie a podobne. Sienna Guillory je ale miestami celkom vtipná a tiež je tu ešte zopár scénok, čo stálo za to. Vo výsledku to ale stačí na priemerný filmový zážitok, ktorý si môžete kľudne odpustiť. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Jason Statham začína byť nový  Ian Ziering zo Sharknada. A i keď Jason má za sebou lepšie platené spoločnosti a aj príbehovo to ma o niečo lepšie rozbehnuté, tak tato časť mi naozaj už pripadala v niečom dosť podobná ako od hviezdy Beverly Hills, 90210. Jason nevie, čo má skôr zachraňovať, je tu samozrejme rozbehaný, skáče sa tu z vrtuľníka, od móla so zubatou príšerou odskakuje ako super Mario vo svojej hre. Vedel som, že to bude zas divočina, vedel som i to, že triky ma záujmu, ale myslel som si aj to, že tu bude celkom slušná dávka humoru, ale v tomto som sa mýlil.  Jednotka mala niekoľko vtipných momentov, ale tu sa zmohli len na niektoré vtipy z jednotky, ale to už opakovaný vtip, nie je vtipom. Bolo podarené vidieť, že film je prehliadkou iných známych filmov a bol by pri tom celkom schopný, nebyť tej tuposti vo viacerých scénach. Niekto vobec pri scenári nerozmýšľal a to je aj najväčšia chyba filmu. Jason sa snaží byt Johna McClanea alebo sám veľký Rambo, lenže nemá k tomu ani štýl a ani charizmu. Myslel som si, že v tomto filme tu budú aj ine príšerky, ale dinosaurov, ktorí žijú tisíce rokov pod vodou a potom už v pohode behajú po súši som na mysli určite nemal. Mega chobotnica mohla mať väčší priestor, ale mna osobne pobavila najviac z celého filmu, lebo som si pri nej zaspomínal na Hotel Transylvánia 3. Silne 2*. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Digi bordel bez zmyslu. Ten film nevie čím chce byť, aký príbeh má rozprávať, aké emócie má podať. Všetko je to rovnako umelé, ako tie žraloky. Wheatley absolútne nezvláda žáner. Snaží sa o dobrodružstvo, ale jeho postavy sú len postavičky prechádzajúce z bodu A do bodu B. A takto stále dokola. Je nám jedno čo sa s nimi stane. Všetko tu je v zásade zle. Humor aj akcia sú pozliepané z iných filmov ale bez niečoho špecifického, čo by to robilo iným. Pozerať sa dve hodiny na nič je v tomto prípade naozaj na zamyslenie. Statham a jeho moralizovanie je skôr smiešne. Jediné pozitívum je Cliff Curtis. Ale jeho charakter je úplne iný ako v jednotke. Takže v zásade strata času, ale keď sa k tomu už jeden dostane, napríklad kvôli Sienne Guillory, tak sa to raz pretrpieť dá. Inak rovnaká blbosť ako jednotka. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Asi už mne přehnané akční scény na efekt přestávají bavit. Buď to a nebo byl tento počin opravdu velmi slabý a nezáživný. Skoro dvě hodiny a nakonec mi stejnak připadá, jako by se ve filmu neodehrálo vůbec nic zajímavého. Průzkum příkopu jsme si přeci odbyli již v jedničce a tentokrát byl zahalen do mnohem větší tmy a obohacen pouze světelnými záblesky, které nepochybně potěšily každého epileptika. Nebavil jsem se a po 40 minutách jsem měl již velmi silná nutkání odejít. Odpad sice nedávám, ale narozdíl od ucházející jedničky to byl velmi překvapivý propadák. Co mohu alespoň pochválit a obhájit si tu jednu hvězdu? No, pokud na tom někomu záleží, alespoň speciální efekty u příšer vypadaly moc hezky a občasné humorné příhody potlačily mé rostoucí choutky rozmlátit televizi a ukončit tak to trápení..... 20% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (18)

  • Na začátku filmu hraje píseň „Under Pressure“ od Queen. (griph)
  • Promo k tomuto filmu se objevilo ve videohrách „Hungry Shark Evolution“ a „Hungry Shark World“. Už během uvedení prvního dílu v roce 2018 měli hráči hry „Hungry Shark Evolution“ možnost odemknout speciální skin megalodona, jehož vzhled byl převzat právě z filmu The Meg. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (viac)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (viac)

Reklama

Reklama