Reklama

Reklama

Werewolves Within

  • Kanada Werewolves Within (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď snehová búrka uväzní obyvateľov mestečka Beaverfield vo vnútri miestneho hostinca, nový lesný ranger Finn (Sam Richardson) a poštová pracovníčka Cecily (Milana Vayntrub) sa musia pokúsiť zachovať pokoj a odhaliť pravdu o tajomnom stvorení, ktoré začalo terorizovať komunitu. (Arsenal83)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (24)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Spoločnosť Ubisoft zdigitalizovala stolovú hru a jej popularitu da pravdepodobne snažili zvýšiť týmto filmom ktorému sa je lepšie vyhnúť. Vtipných momentov je príliš málo nato aby sa dalo hovoriť o komédií, hororových prvkov ešte menej. Mnoho ukričaných konvzerzácii osloví veľmi malé množstvo filmových fanúšikov, kým Mŕtvi neumierajú či Zombieland Rana istoty sa vydarili viac ako dobre s vlkodlakom to vôbec nevyšlo. Šerif pochopiteľne afroameričan, nechýba LGBT pár a tak je asi najlepším prvkom fiome pesnička od Ace of Base The sign. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najnudnejších a najzbytočnejších filmov za kurva dlhú dobu. Strata času. Milana Vayntrub je sympatická a Sam Richardson má slušný komediálny potenciál, ale čo z toho, keď ho zabíjajú primitívne a silené scénky s úbohými dialógmi. Toto fakt nie. A ten akože vlkolak na pár minút na konci? Fuck you. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film nastúpil na vlnu nových hororov, ktoré sa snažia byť vtipné a podľa mňa to nie je dobrý žáner. Málokedy sa vydarí, aby fungovali obe roviny, a v tomto prípade žiadna hororová línia v podstate neexistovala. Ono je to skôr vyslovene pokus o komédiu s krimi prvkami. Síce prišlo pár pasáži, kde sa to už preklápalo do hororu, ale všetky ostali tak nejak zabrzdené. A to bola podľa mňa zlá voľba. Vzhľadom na námet sa mali vykašľať na nejaké veselé momenty a urobiť z toho poriadny krvák s ľakačkami. ()

B3n 

všetky recenzie používateľa

Horor a komédia mi až na niekoľko výnimiek (Zombieland) vôbec nechutí, pretože tvorcovia buď preháňajú, tlačia na pílu, alebo sú všetko fekálne vtípky, ktoré po chvíľke nudia. Nie je to prípad Werevolves WIthin, tento film sa dal jeden krát zvládnuť, aj keď to nebolo až také vtipné a ani až také hororové, skôr smerom do mysterióznej komédie s prvkami kriminálky. Na rozdiel od iných komédií si tu viem predstaviť, že sa niekto môže na tomto filme úprimne zabaviť, zasmiať, nakoniec nebolo to až také hrozné, iba to nie je moja šálka kávy a niekoľko vtipov sa mi páčilo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ústřední dvojice ve složení Milana Vayntrub-Sam Richardson ještě docela ušla, ale tím to haslo. Pak už to byl jen kolotoč blábolení a křičení, do kterého se tvůrci snažili propašovat množství hlášek, ale nevyšla jim ani jedna jediná. Hororová linka pak nefunguje vůbec. Gore na nule a maska vlkodlaka nijaká. Bída s nouzí. 15% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Námetom pre film je videohra rovnakého mena vydaná spoločnosťou Ubisoft v roku 2016. (drake31)

Reklama

Reklama