Reklama

Reklama

Guns N' Roses: Welcome to the Jungle

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1987, 4:39 min

Obsahy(1)

Ku piesni "Welcome to the Jungle" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip zložený prevažne z pódiových záberov na členov kapely. Natočil ho režisér Nigel Dick. Videoklip čerpá niektoré nápady z filmov Polnočný kovboj (1969), Muž, ktorý spadol na Zem (1976) a Mechanický pomaranč (1971). (MM_Ramone)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Welcome to the Jungle" je úvodná, v poradí prvá skladba z prvého, debutového štúdiového albumu americkej hard rockovej hudobnej skupiny Guns´n´Roses. Album nesie názov "Appetite for Destruction". Vyšiel dvadsiateho prvého júla roku 1987 pod značkou vydavateľstva Geffen Records. Ku songu "Welcome to the Jungle" bol vyprodukovaný oficiálny videoklip zložený prevažne z pódiových záberov na členov kapely. Natočil ho skúsený klipový režisér Nigel Dick. Ich vtedajší manažér Alan Niven tvrdil, že videoklip čerpá niektoré nápady z filmov "Polnočný kovboj", "Muž, ktorý spadol na Zem" a "Mechanický pomaranč". Skladba "Welcome to the Jungle" je jedným z najväčších a najznámejších hitov skupiny Guns´n´Roses. **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Gunsáci si natočili pre svoj ohromujúci debut, vcelku prijateľný videoklip zložený s koncertného vystúpenia, ale aj malého, krátkeho príbehu. ()

Reklama

Reklama