Reklama

Reklama

Návrat živej smrti 3

  • Česko Návrat živé smrti 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to o chalanovi ktorý má nehodu na motorke a pri nej sa zabije jeho priatelka,tak ju bude chcieť oživiť a chtiac nechtiac z nej spraví zombie,príbehovo to nezačalo zle.Nič výnimočné ale taký silnejší priemer v zombie žánri.Celkovo masky zombie boli na dosť vysokej úrovni,krvi tam bolo požehnane a gore efektami sa tu vobec nešetrilo,tak u mňa spokojnosť.Bolo tam veľa hluchých miest a aj nelogických správaní postav ale v zombie hororoch to býva bežné.Ten romanticko dramatický koniec,aj som skoro slzičku vyronil. ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Třetí díl oproti předešlím dvoum, byl zde nejhororovější, nejděsivnější, nejkrvavější a nejmíň vtipnej- to co má pravý horor mít. Ale chybí mu kouzlo, působí to depresivně a díky páru i dost smutně. Julie byla kunda a to co ze sebou udělala je mistrovské dílo hodno ocenění nejvyšího řádu Cenobitů (Hellraiser). ()

Reklama

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Je to slabší než jednička i dvojka. Ale je to film dělaný úplně jiným stylem než jeho bratříčkové. vůbec neznám nesourodější gore- hororovou serii než je Return. Každý z pěti dosud vzniklých dílů je uplně jiný. Plusem trojky jsou výborné kostýmy a hlavně celkový vzhled zombíků. Vůbec gore ofekty jsou na vysoké úrovni. Je tu hodně znát Yuznův Re-Animátorský rukopis. Takže krve i nahoty si užijeme dositosti. Celkém souhlasím s hodnocením že to je spíše slušný hardcore SM film než horor nebo hororvá parodie. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel filmovej horrorovej série "Návrat živej smrti" sa stal kultvou záležitosťou. Vynikajúci, päť hviezdičkový zombie horror. Druhá časť je len akousi jeho bláznivou, ale pomerne zábavnou, paródiou. No a čo tretie pokračovanie? Nič moc. V réžii Briana Buznu (ó pardon, Yuznu) sme sa dočkali nie moc zaujímavej teenagerskej záhrobnej love story. Premena pubertálnej kurvičky na krvylačnú oživlú mŕtvolu ma moc nenadchla. Ak však máte radi horrorovú tvorbu, tak to aspoň za jedno zhliadnutie stojí. Zaľúbená zombie. Nevšedné, ale i hodne nedomyslené. *** ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

V kinach film komplet zhorel, a Briana Yuznu ako rezisera poznam len z toho titulu ze natocil DEntistu ... a uz tam sa mi zdal jeho rezisersky talent ako maximalne pochybny - nemylil som sa. Hm, spickove laboratorium pod zemou ci kde to bolo, spickovi vedci , spickjove vyspele technologie ...a oni nedoakzali zabranit rozsireniu epidemie ... hm, tak to bola bieda, k tomu este otrasne dialogy ...... smutne jak tato seria Return of the Living Dead dopadla : 5 % ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama