Reklama

Reklama

Ako to bolo ďalej...

(seriál)
  • Česko A jak to bylo dál... (viac)
Trailer
USA, (2021–2023), 14 h 41 min (Minutáž: 36–45 min)

Predloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrajú:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris Noth, Sara Ramirez, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, Evan Handler, Nicole Ari Parker (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(21)

Pokračovanie kultového seriálu Sex v meste sleduje naše obľúbené Newyorčanky Carrie, Mirandu a Charlotte, ktoré prešli komplikovanou realitou života a priateľstva po tridsiatke. Teraz sú v ešte komplikovanejšej realite života a priateľstva po päťdesiatke. (HBO Max)

Recenzie používateľa Leeslie k tomuto seriálu (4)

A pak zničehonic (2021) (S01E01) 

!!!!OBSAHUJE MOZNE SPOILERY!!!!! Po dlouhe dobe pisi reakci na novy, vlastne stary serial... Opravuji... novy serial. Ano, svet se zmenil, lidi prochazeji vyvojem v ramci let, to je soucast zivota. Ma otazka zni: Ma cenu delat pokracovani serialu, ktere nema s tim puvodnim ve vysledku nic spolecneho? Chapu, ze postavy by se meli vyvijet, s tim jsem pocital, pocital jsem s tim, ze ubyde temat o sexu, ale ve vysledku Sex ve meste nebyl o sexu, ale o vztazich obecne, byla to takova studie muzu a zen vseobecne. Udelat serial s uplne odlisnou zapletkou a dostat do nej postavy z jineho serialu, ktere jsou predevsim odlisne od puvodnich charakteru, je celkem neucta k puvodnimu vyzneni serialu. Prvni dil ma sice nektere hezke momenty, nektere povede vtipy, dokazu pochopit zapletku ohledne Bozskeho, ale scenaristum neodpustim hyperkorektnost v ramci genderove kulture a otazkam rasismu (v tento moment opravdu lezou tvurci mensinam do urcitych mist, coz mi naopak prevelice vadi a v tomto serialu jeste vice, protoze to je extremne pres caru... i kdyz mensinu zastupuji), z Mirandy udelat alkoholicku je tez k placi a absolutni vynechani vnitrnich monologu me stve mozna nejvic... Pokud pointou nebude, ze Carrie najde znovu zase sama sebe a nezacne si pokladat otazky o muzich a zenach, bude se u me jednat o nejvetsi prusvih v historii serialu... Jako novy serial by to bylo za 3*, pokud se nenaplni vyse zminene, bude to za 1* (kvuli hezkym kostymum)... ()

Tragically Hip (2021) (S01E05) 

Zatim nejlepsi dil, snad to bude mit i nadale vzestupnou tendenci, mozny potencial v tom vidim. ()

Na povrchu Slunce (2022) (S01E06) 

Tohle bylo hloupe a zbytecne. Nic se v dile neudalo. ()

Žádné závazky (2022) (S01E09) 

Hrozne me stvou ty jednoduche dejove linky a chovani Carrie. Miranda a Che - bez komentare, linka s tamponem - vazne to potrebujeme videt v TV? Carrie a prsten - linka k nicemu, ucitelka a dite - nechapu, proc tam ta postava je... Asi jedina sympaticka postava je pro me Seema... vsichni se toci v kruhu, nebo cloveka stvou. Prosim 2. serii ne, nebo totalne prekopat format a vratit se k puvodnimu SATC... ()

Súvisiace novinky

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (viac)

Reklama

Reklama