Reklama

Reklama

Ako to bolo ďalej... - Série 2

(séria)
Trailer
USA, 2023, 8 h 4 min (Minutáž: 42–45 min)

Predloha:

Candace Bushnell (kniha)

Kamera:

Tim Norman

Hudba:

Aaron Zigman

Hrajú:

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramirez, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Sarita Choudhury, Mario Cantone, Evan Handler (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(11)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (13)

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

And Just Like That... jsem si jako fanynka Sexu ve městě nemohla nechat ujít. První série byla fajn a tak nějak držela ducha. Bez ohledu na marnivost a neustálé frenetické pištění to znovu bylo o hledání lásky, opory a podstaty toho, proč se vlastně pinožíme a honíme za volovinama, když v NY i v Kotěhůlkách chceme totéž - člověka vedle sebe a pro sebe. Tahle sérka mi ale pořád vnucovala zavadlý těla v posteli. To fakt neni kdovíjakej pohled a nevím, koho z tvůrců napadlo, že si v tom divák bude libovat. I ten geront se chce dívat na mladý maso. Když už. ()

los_ajajos 

všetky recenzie používateľa

Seriál byl vždy o skupince kamarádek, které hledají lásku. K tomu tvůrci přimíchávali nějaké společensky aktuální téma, příp. individuální dilema/trauma/trápení a vše zasadili do atraktivního prostředí New Yorku a hezkých hadříků. No a na tom se v zásadě nic nezměnilo. Ano, pořád se to nevyhýbá zjednodušování a zkratkám (kvůli tomu některé linky vyznívají až lehce parodicky) a je to hodně naivní (pokud budete chtít, můžete se opět divit, kde všichni na tak opulentní život berou peníze). Na začátku jsem si říkala, že nahota (téměř) šedesátníků je na mě už trochu moc, ale nakonec tato řada nebyla vůbec špatná a musím ocenit odvahu tvůrců ukázat, že stárnutí nemusí ovlivnit chuť žít nebo tendenci chovat se "nezrale". Už to není taková romantická komedie z časů původního Sexu ve městě, ale pořád je to fajn oddechovka. Samanthy bylo nakonec jen trošku, ale milé, že se objevila. Poslední díl byl (nejen díky tomu) hodně příjemným zakončením druhé řady. ()

Reklama

Lailath 

všetky recenzie používateľa

Áno ako sa tu už spomínalo, podstatne lepšie ako prvá séria. Alebo možno aj také isté, len pri prvej sérii sme boli prekvapení z toho, čo sme dostali naservírované a tu sme už vedeli, čo môžeme čakať. Teda aspoň približne. Ja osobne som prvú sériu stále porovnávala s pôvodným Sexom v meste a vždy keď k tomu prišlo, bola som veľmi sklamaná. Ale keďže sa nemôžeme utápať v nostalgických spomienkach na krásne 90te roky, prenesme sa do prítomnosti... A vtedy pochopíme, že všetko v seriály sa prispôsobilo dobe. Preberajú sa problémy a témy, ktoré sú momentálne v ,,kurze,, sú proste aktuálne, aj keď nie všetky sú každému pochuti... Konečne som si zvykla aj na Seemu, keďže v prvej sérii som ju nemohla vystáť. Je to síce slabá náhrada Samanthy, ale ok,  človek si zvykne na všetko... Vlastne nie na všetko, na Che som si nezvykla sní nezvyknem, sorry. Outfity sú krásne, klobúk dole pred kostymérmi... Ale čo ma baví najviac je ten pocit, keď sa človek ponorí do tohoto sci-fi scenára. Kde sa štyri prachaté newyorčanky tesne pred šesťdesiatkou naplno oddávajú sexuálnym hrátkam /povedzme si pravdu, u nás väčšina žien v ich veku, ledva čaká kedy už pôjde na dôchodok a kedy večer padne do postele po 12hodinovej šichte/... A tu je svet gombička, nič nieje nemožné, na všetko sa nájde riešenie, každý je vo svojej podstate šťastný a nadržaný :)) krásny svet, len potom to prebudenie do reality je kruté. Ale áno aj ja v ich veku by som si chcela takto žiť. Tak o tom budem aspoň snívať :)) PS: Najviac mi prekážal návrat Aidna. Mne vadil už aj v pôvodnom Sexe v meste, vôbec sa ku Carry nehodil a nič sa nezmenilo ani po rokoch... Proste Aidan nie! ()

dubinak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po mé původní totální nasranosti z první série a k mému štěstí mám teď pocit, jako kdyby si tvůrci přečetli můj komentář k ní a chtěli s tím něco udělat. 2. série je ve svém uvědomnění konečně zase trochu normální co se týče extremistické propagandy amerických společensko-kulturních témat a začíná se zase více soustředit na zdejší postavy jako na lidi a ne jen nějaké experimentální figurky. To znamená, že se tu zase odehrávají malé příběhy, náhody a nezdary našich oblíbených postav a děj je všechny sune nějakým způsobem dopředu. Každý našel špetku toho zadostiučinění a nemusíme křičet, jestli jsme bi, nebi, nebo fluidní. Řeší se témata, která řeší každý smrtelník, a proto si myslím, že druhá série bude divákovi zase o trochu blíž. Těžko říct, zda potřebuji další sérii, ale když výjde, podívám se. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úplně sem to nečekal, ale druhá série je o kousek lepší než ta první. Pár postav je tu sice opět lehce na pěst a stále se řeší trošku na sílu problémy současné doby, ale na druhou stranu je tu u jiných postav znát posun, vrátí se pár starých známých a i když konec není čistý happyend, dá se považovat za uspokojivý. Snad jen ten slibovaný návrat Samanthy, která tu pořád dost chybí dopadl podle očekávání a její přítomnost (lehčí spoiler) se dá měřit s bídou na vteřiny a to je škoda. Jinak ale velmi opatrná spokojenost…65% ()

Galéria (545)

Zaujímavosti (1)

  • Herečka Kim Cattrall si návrat do role Samanthy podmínila tím, že se bude jednat pouze o krátké cameo. Dále požadovala. aby se o její šaty postarala kostymérka Patricia Field. V neposlední řadě pak trvala na honoráři ve výši jednoho milionu amerických dolarů. Producenti jejím žádostem vyhověli. Cattrall se zde přitom mihne jen na 71 sekund. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama