Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Amy Atwaterová pracuje pro časopis Explorer Global Magazine, který se zaměřuje na portréty lidí. Amy se však touží věnovat fotografování přírody. Příležitost se jí naskytne, když si její kolegyně zlomí nohu. Amy přesvědčí svou šéfku Camillu, aby jí dala šanci a vyslala ji fotografovat přírodu. Camilla souhlasí pod podmínkou, že jí Amy přiveze snímky bájných vodopádů, které ještě nikdy nikdo nefotil. Amy odjíždí do kanadské divočiny, kde se spřátelí s průvodcem Markem Northem a jeho dospívající dcerou Kyrou. Pomohou jí prozkoumat ony tajemné vodopády. Mark jí k nim přivede, ale Amy zjistí, že tyto vodopády už vyfotografovány byly. Řekne Markovi, že potřebuje najít vodopády, jako například Redwood Falls a Angel Falls. Markovi se do toho nechce. Nestojí o to, aby se veřejnost o vodopádech dozvěděla. Ale postupně si Amy oblíbí a Andělské vodopády jí ukáže. Ona pak pošle fotografie Camille, která je zveřejní včetně jejich GPS polohy. Amy ale Markovi přísahala, že polohu Andělských vodopádů neprozradí. Dokonce z foťáku vymazala údaje o poloze... (TV Nova)

(viac)

Recenzie (13)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Režisérka Christie Will Wolf je už skúsenejšou režisérkou v žánru „takých (plochých) romantických príbehov“, ktoré sú typické pre Hallmark. „Cashing Waterfalls“, jej ďalšia práca, nie je žiadnou výnimkou. Klasický Hallmark s hlavnými postavami, ktoré ani nedokážu inak hrať ako „sympaticky“. Chémia medzi hercami Cindy Busby a Christopher Russell je už „celkom pevná“, pretože nie je to ich prvý taký film (zhodou okolností kedysi ich spoločný film taktiež režírovala Ch. W. Wolf).Veľkým plusom teraz je však to, že film obsahuje mnoho prechádzkových scén v prírode. Vodopády sú prekrásne a človek dostane chuť na malú prechádzku v prírode. Za tých krajších obrázok z prírody a prechádzok v prírode dávam dve malé hviezdičky. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tvrdiť, že "Chasing Waterfalls" skrývalo nejaké prekvapenia by bolo klamstvom. Realita je taká, že toto je typický Hallmark, ktorý robí svoje typické filmy. Bez väčších prekvapení, bez nejakých nápaditejších momentiek, no naši hlavní hrdinovia spolu majú dobrú chémiu. Plus dcéra nášho hrdinu je tiež celkom sympatická. Ale je treba povedať, že Hallmark má aj vždy tendenciu robiť svoje postavy vysoko kladné. Proste viete čo môžete čakať. Jediné čím tento film vyniká oproti iným sú podľa mňa tie nádherné exteriéry a vodopády. Je to skutočne krásny pohľad na kanadskú prírodu a je super, že také miesta sú. Okrem toho ale ide o klasickú romantiku akú už poznáme. Funkčnú a milú, ale veľmi známu. So všetkým čo k tomu treba. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nie som zrovna priaznivcom lacných televíznych romantických filmov, nemám rád snímky, čo režírujú ženské a o kanadskej filmovej produkcii si myslím, že je braková, neprofesionálna a silne náchylná ku odpadovému hodnoteniu. Som toho názoru, že filmová romantika je trapné klišé, ženy nevedia režírovať a kanadská kinematografia je impotentná zúfalosť. Takže ani neviem, prečo som sa odhodlal si pustiť banálny romantický snímok "Vodopády lásky" (Chasing Waterfalls), ktorý v roku 2021 natočila akási Kanaďanka Christie Will Wolf. Predsa len som to však so značným sebazaprením dokázal dopozerať až do konca. Predovšetkým preto, aby mi nemohol nikto vyčítať moje hodnotenie. Videl som, vydržal som a ohodnotil som to jednou hviezdičkou. * ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší film o hľadaní prírodnej krásy a prírodného úkazu pomerne sympatickou blondskou, ktorá je v prírode prvý krát a jej osvaleným sprievodcom. ODPAD! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Osvedčený scenár: Dáme aspoň trochu pekných hercov - nadviaže sa romantický vzťah - potom sa to poserie - ale happyned musí byť. A domáce paničky ronia slzy ľutujúc samé seba, že s tým fešákom nemôžu stáť pri vodopádoch oni, a namiesto toho im v trúbe zas prihorela večera. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama