Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (338)

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Slasher bez šťavy a motora, ktorý by ho poháňal vpred - senilná prechádzka kozmickou loďou, kde samotné vraždnenie v podaní mohutného a rešpekt vzbudzujúceho Jasona nepôsobí vôbec drsňácky, ale skôr unudene a silene, akoby ho tam štáb zakomponoval len preto, že v rámci žánru nemal na výber. Filmové nadšenie a šibalské pomrkávanie na divákov očakávajúcich zábavný mix násilia a hutnej atmosféry tu jednoducho nenájdete a nezachráni to ani testosterónom presiaknutá (a správne stupídna) premena nášho kamaráta s mačetou na nezastaviteľný kolos ničiaci všetko, čo mu stojí v ceste. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Filmová hororová legenda 80s Jason Voorhees v budúcnosti, vo vesmíre, a to rovno v roku 2455 a vo filme zvanom Jason X??? NO, znie to prinajmenšom trochu divne. Ale prečo nie? Konieckoncov kto videl aspoň jeden diel Piatka trinásteho určite sa na tom bude baviť. Lenže označiť tento film za horor? Čakal som odpad!, nakoniec som dostal salvy smiechu a ani vôbec nevadí, že je to ešte blbšie ako všetky vzvražďovacie horory. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V živote som nevidel originálnejší spôsob poníženia kultovej hororovej postavy. Je to neskutočná pičovina! Dúfal som aspoň v nejaké to gore, ktoré by tomuto nápaditému slasheru výnimočne seklo, lenže celé je to v tak hlupej rovine, že tu skrátka niet čo poriadne hodnotiť. Inak popravde, keby na mňa spoza rohu vyskočil "Votrelec", asi by som dal aj druhú hviezdu :) no takto ... - 25% ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

...a to som skoro dal TRI hviezdičky . . . pretože ja som sa pozeral a smial som sa, páni a dámy, bavil som sa (síce nie tak ako pri Freddy vs. Jason alebo Úsvite mŕtvych) ale bavil a hlasno sa rehotal, triky vôbec neboli na zahodenie a spojenie kanadskej tradície sci-fi seriálov, hororovej legendy, pekných mladých ženských a herca cronenberga mi prišlo ako vtipný nápad, navyše keď uvážim, že autor tohto megabéčka rozhodne neviedol svojich hercov a štáb s vedomím toho, že točí seriózny film, ktorý si má zachovať nejaké logické princípy rozprávania príbehu a zložitého vypointovania scenára či vykresľovania postáv. Pekné sporo odeté dievčence efektne umierajú v ďalekej budúcnosti pod mačetou kultového vraha v hokejovej maske . . . priatelia, to hovorí za všetko a každý, kto berie toto dielko vážne a očakáva niečo extra a potom sa pohoršuje, nech si vážne napíše stručnú fabulu pár vetami na papier, prečíta si ju za sebou a možno mu dôjde, o čo tu kráča - veď, ja si myslím, že pán Cronenberg nemá nejako málo peňazí či popularity, aby prijal roličku v hocičom a navyše ho pokladám za inteligentného chlapíka, ktorý, ako sa ukázalo, má aj zmysel pre humor a porozumenie. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Již desátý pátek 13. se odehraje ve vesmíru, v roce 2245, kdy kryogeneticky upraveného Jasona (tentokrát se spíš podobá Hannibalu Lecterovi) a jeho poslední oběť vyzvedne kosmická loď ze nové Země. A nová, trikově vylepšená vyvražďovačka začíná. DVD: Bonusy mají titulky, ale jen maďarské! Komentář tvůrců, dokument Mnoho životů Jasona Voorheense (rozhovory s jeho představiteli), Making Of (rozhovory s tvůrci, ukázky storyboradů, ukázky natáčení animací) a trailer. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (20)

  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)
  • Betsy Palmer hrála v divadelní hře v Torontu, kde se film natáčel. Jeden z producentů ji kontaktoval s nabídkou možnosti zopakovat si roli Pamely Voorhees, ale k dohodě nedošlo a její postava nebyla do filmu zařazena. (henrycruel)

Súvisiace novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (viac)

Reklama

Reklama