Reklama

Reklama

Jason je znovu zpátky a má už svoji legendární hokejovou masku. Tentokrát, ale nebude fyzická likvidace jednotlivých ubožáků rušící Jasonův klid až tak jednoduchá jako v díle předchozím. Kempaři totiž nejsou jenom nějací, i veverkou k smrti vystrašení studentíci, ale dosti otrlý členové motocyklového gangu. Jason se tedy bude muset hodně snažit, aby popostrčil čísla svého "bodycountu" o nějakou tu cifru směrem vzhůru. (Magic Box)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (262)

gogos 

všetky recenzie používateľa

Tovarna na prachy jmenem Jason se zde naplno rozjizdi.... Solidni obsazeni, klasicka hudba. Dobry zacatek, velmi ale velmi pomala stredni pasaz a kruta dvacetiminutovka na zaver... K lidem a psum zde pridava Jason kraliky a produkce skunka, takze behem dvou dnu dokazal Jason zkosit vice nez dve desitky lidi a na pul tuctu zviratek.... solidni kosic!!!! A hlasvne ze ma konecne masku... Jinak po prvnich trech dilech stale vevodi dvojka, co do kvality... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Rozdielne názory užívateľov na tretie pokračovanie s hodnoteniami od najnudnejšej po najlepšiu sú, rovnako ako pri všetkých hororov s nekonečným počtom pokračovaní pochopiteľné. V podstate príbeh nie je príliš odlišný od predchádzajúcich častí (v tomto type filmov pochopiteľne ani nemôže byť), oživením je snáď konflikt obetí s motorkármi, z ktorých sa nakoniec tiež stanú obete. Film je spracovaný lepšie čo sa týka akejtakej dôveryhodnosti, Jasona je vidieť aj cítiť a neprichádza odnikiaľ. Rovnako dobre otvorený ostal aj záver, ktorý fanúšikom v roku svojho vzniku ponúkol otázku, či séria bude vôbec pokračovať alebo nie. My neskôr narodený sme vo výhode a môžeme si vkľude vychutnať opakované pozretie aj ďalšej časti, aj keď povedzme pred desiatimi rokmi nás séria zaujala tým, že sme boli zvedavý na ďalší vývoj príbehu a teraz s odstupom času skôr žasneme nad tým, čo pred viac ako tridsiatimi rokmi trhalo rekordy v návštevnosti a predaji kópií...Ak to však porovnám s dnešnými Marvelákmi, tak mládež rokov devädesiatych bola predsa len trochu náročnejšia... ()

Reklama

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Miner se poučil z chyb, kterých ve druhém díle nasekal jako malý školák, a jeho jedinou slabinou se tak v tomto filmu stává neovládnutí tempa (rozvleklý úvod, natahovaný závěr). Jason konečně nasadil brankářskou masku a taky konečně naplňuje legendy, jimiž je opředen. Vražedné momentky jsou efektní, ba přímo výstavní (harpuna), ale lajna scénáře předepsala kill list v předvídatelném balení, což nakonec (společně s otravným epilogem) nutí zadržet barometr hodnocení na střízlivější cifře, než je absolut. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý slasher. Možno jeden z najlepších. Oproti predošlým dvom častiam posun minimálne o level vyššie. Napätie neporovnateľné, rovnako atmosféra a Jason sa konečne ukáže. Nečaká celý film niekde v tme, aby nakoniec vystrčil iba ruku, ukáže sa celý a konečne má masku! Inak zaujímavé, že jeden režisér dokáže natočiť dva filmy o tom istom, kvalitatívne obidva úplne niekde inde. Toto už nie je priemer, toto je právoplatný zástupca slasherovej prvej ligy. A tie mordy... 85% (v rámci žánru samozrejme) ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Film začína, kde skončila dvojka (a štvorka začína tam, kde skončila trojka) - Jason nezomrel a zase vraždí. Má to síce menej deju ako niektoré artovky, v rámci žánru je to ale prvotriedny kúsok s perfektným gore, dobre vygradovaným napätím a monumentálnym Jasonom, ktorý konečne dostal hokejovú masku! Akurát tínedžeri sú tu aj na túto ságu príliš otravní (otvorene campy dementní). Zato tie 3D efekty sú presne akurát dementné! PS: môj rebríček série: F4, F1, F2, F3, F6, F5, F7, F8, F10, F9 ()

Galéria (136)

Zaujímavosti (29)

  • Ve třetím díle si Jason (Richard Brooker) poprvé nasadil na obličej svoji legendární hokejovou masku, kterou měl i ve všech následujících pokračováních. (Stocki)
  • V původním scénáři se postava Ricka (Paul Kratka) jmenovala Derek. Jméno Rick bylo použito proto, že mělo o jednu slabiku méně a lépe se křičelo. (Stocki)

Reklama

Reklama