Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Zaujímavosti k filmom (46)

Sia - Chandelier

Sia - Chandelier (2014) (hudobný videoklip)

Klip obsahuje tanečné predstavenie od Maddie Ziegler v speváčkynej parochni. Maddie, v tom čase 11-ročná hviezda známa z reality šou Dance Moms, bola pozvaná účinkovať v klipe samotnou speváčkou.

Eminem - Cleanin' Out My Closet

Eminem - Cleanin' Out My Closet (2002) (hudobný videoklip)

V tejto pesničke Eminem rapuje o svojej mame, o ktorej si myslí, že ho zanedbávala a týrala. Keď rapuje "Remember when Ronnie died and you said you wished that was me...", hovorí o svojom strýkovi Ronniem, ktorý zomrel pred rokmi a ktorý bol od Eminema iba o 2 mesiace starší.

Eminem: My Name Is

Eminem: My Name Is (1999) (hudobný videoklip)

Eminem v pesničke rapuje "My mom smokes more dope than I do", kvôli čomu ho jeho mama, Debbie Mathers-Briggs, žalovala tvrdením, že jej pošpinil meno. Požadovala odškodné 10 miliónov amerických dolárov. Dohodli sa mimosúdne a nakoniec dostala iba 25 tisíc.

Eminem - Rap God

Eminem - Rap God (2013) (hudobný videoklip)

Na začiatku klipu paroduje Eminem Maxa Headrooma - animovanú sci-fi postavu z britskej šou z 80-tych rokov, ktorá bola hraná kanadským hercom Mattom Frewerom.

Eminem feat. Rihanna: Love the Way You Lie

Eminem feat. Rihanna: Love the Way You Lie (2010) (hudobný videoklip)

Klip, ako aj pieseň hovorí o tom, že ak si v toxickom vzťahu, tebe ten vzťah pripadá normálny a nevidíš, že je šialený, pretože si v tom vzťahu. Pripomína tak podobné vzťahy, ktoré v skutočnosti obidvaja interpreti zažili.

Hrozba spoločnosti

Hrozba spoločnosti (1993)

Vo filme mal rolu Sharifa pôvodne stvárniť Tupac Shakur, ale bol vyhodený, čo viedlo k fyzickej hádke s režisérom Allenom Hughesom. Shakur bol obvinený z vyhrážania a fyzického napadnutia. O tomto incidente sa chvastal v relácií Yo! MTV Raps. Záznam bol použitý ako dôkaz svedčiaci proti nemu v súdnom procese. Bol odsúdený na 15 dní.

Eminem: Berzerk

Eminem: Berzerk (2013) (hudobný videoklip)

V klipe sa objaví Rick Rubin, všetci štyria členovia rapovej skupiny Slaughterhouse, Kendrick Lamar i rodák z Detroitu Kid Rock, ktorý naskočí na scénu, keď sa v pesničke zmieni jeho hit "Bawitdaba". Videoklip takisto obsahuje záznam z vystúpenia Billyho Squiera a jeho pesničky "The Stroke".

Detroit Rubber

Detroit Rubber (2013) (relácia)

Túto šou produkovala Eminemova spoločnosť Shady Films, spolu so štúdiom Electus.

Aaliyah: Try Again

Aaliyah: Try Again (2000) (hudobný videoklip)

Tento hudobný videoklip vyhral MTV Video Music Award za najlepšie ženské video a za najlepšie video pre film.

Tupac Shakur: Dear Mama

Tupac Shakur: Dear Mama (1995) (hudobný videoklip)

Tupac napísal túto pesničku pre svoju mamu, Afeni Shakur, aby jej dal vedieť, že si váži všetko, čo musela prekonať, aby ho vychovala. Bola to prvá rapová pesnička, ktorá skladala chválu hudobníkovej mame.

Rock da Boat

Rock da Boat (2001) (hudobný videoklip)

Video bolo natáčané na Bahamách. Po skončení nakrúcania Aaliyah a osem ďalších zahynuli, keď sa lietadlo zrútilo krátko po vzlietnutí. Speváčka mala iba 22 rokov.

Tupac Shakur: Changes

Tupac Shakur: Changes (1999) (hudobný videoklip)

"Huey" spomenutý v tejto piesni je Huey P. Newton, spoluzakladateľ a líder Black Panther Party.

Eminem - 3 a.m.

Eminem - 3 a.m. (2009) (hudobný videoklip)

Časť, keď Eminem rapuje "She puts the lotion in the bucket, it puts the lotion on the skin, or else she gets the hose again", pochádza z filmu Mlčanie jahniat (1991).

Eminem - Space Bound

Eminem - Space Bound (2011) (hudobný videoklip)

Hudobný videoklip bol natáčaný v Santa Clarita, Kalifornia.

Eminem - Sing for the Moment

Eminem - Sing for the Moment (2003) (hudobný videoklip)

Keď Eminem rapuje "You're full of shit too Guerrera, that was a fist that hit you!", odkazuje na bitku, ktorú mal s Johnom Guerrom, ktorého videl bozkávať Eminemovu ženu Kim pred barom v Detroite v júni 2000. Ten polícií tvrdil, že ho Eminem udrel zbraňou, obdržal vyrovnanie vo výške 100,000 amerických dolárov.

Eminem - Sing for the Moment

Eminem - Sing for the Moment (2003) (hudobný videoklip)

V tejto pesničke Eminem rapuje o tom, ako sa ľudia stále pokúšajú byť ako on, ako to je naozaj byť raperom a ako ťažké to môže byť.

Reklama