Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny

Obsahy (4)

Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti

Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti (2014)

Producenti Kip Andersen a Keegan Kuhn spojili svoje sily za účelom preskúmania problematiky s porovnateľnou mierou kontroverzie, akú v roku 2013 priniesol dokument Blackfish namierený proti zábavnému parku SeaWorld. Ukazujú, ako najväčšie svetové organizácie na ochranu životného prostredia ignorujú najvýznamnejšiu deštruktívnu silu dnešnej doby. Dokument predstavuje šokujúce, no napriek tomu úsmevné metódy s cieľom nájsť skutočné riešenie a fungujúcu cestu k udržateľnosti. Cowspiracy môže byť jeden z najvýznamnejších filmov slúžiacich na inšpiráciu a povzbudenie snáh o záchranu planéty.

Leobeuhollik

Leobeuhollik (2005) (seriál)

Na strednej škole v Chun Cheon stretne rebel Seo Kang Wook mladú učiteľku Lee Yool Ju. Yool Ju na Kang Wooka spočiatku dohliada, všíma si jeho vrodený talent a inteligenciu a dúfa, že ho navedie na správnu cestu. Z tejto pozornosti neskôr vzniká príťažlivosť a nakoniec sa dvojica napriek všetkému do seba zamiluje.
Yool Ju má však vážny vzťah s budúcim policajným inšpektorom Kim Tae Hoonom, ktorému na nej veľmi záleží, i keď ona sa na neho naviazaná necíti. Yool Ju okrem toho trpí narkolepsiou, v dôsledku čoho jedného dňa neúmyselne zabije jedného z Kang Wookových spolužiakov. Po hroznom čine stratí vedomie a keď sa preberie, nič si nepamätá. Aby svoju lásku zachránil, vezme si Kang Wook vinu za smrť spolužiaka na seba a je zatvorený do väzenia.
Príbeh pokračuje po piatich rokoch, kedy si Kang Wook odsedí svoj trest a dostáva sa na slobodu. Dúfa, že Yool Ju naňho počkala, no tá je už zasnúbená s Tae Hoonom. Kang Wook a Tae Hoon sú napriek svojej rivalite odhodlaní zabrániť Yool Ju, aby sa dozvedela pravdu o udalostiach spred piatich rokov.

Zaostřeno na muže: Na velikosti nezáleží

Zaostřeno na muže: Na velikosti nezáleží (1999) (TV film)

Muži vo veku od 17 do 70+, z toho niektorí nahí, hovoria o svojich penisoch. Všetci pochádzajú z iných sociálnych vrstiev. Jedni sú umelci a druhí zabávači. Niektorí sú gayovia, iní heterosexuáli, dvaja transsexuáli. Jeden je ochrnutý v dolnej časti tela. Rozoberajú témy ako prvé sexuálne skúsenosti, masturbácia, veľkosť, orálny sex, libido, výkonnosť, choroby a dospievanie. Lexikograf prediskutuje slangové pojmy. V tomto filme sa tabu stáva verejným.

Zui Hou Jue Ding Ai Shang Ni

Zui Hou Jue Ding Ai Shang Ni (2011) (seriál)

Dvaja ľudia, ktorí požiadali o ruku svojich partnerov a obaja boli odmietnutí v ten istý deň, sa rozhodli, že najlepší spôsob, ako sa vyrovnať s rozchodom, je sa opiť. Vlastne, poriadne sa ožrať. V priebehu dvadsaťštyri hodín ich bláznivého opíjania sa rýchlo stanú priateľmi a zosobášia sa... spolu.
Keď konečne vytriezvejú, pustia sa do misie, ako ukončiť každú bláznivú vec, ktorú urobili, kým boli opití a modlia sa za to, aby na to ich partneri neprišli. No ukáže sa, že Jie Xiuova priateľka Ai Wei nechce, aby škandál ovplyvnil jej film, takže od neho žiada, aby zostal ženatý s Xiao Ru na tri mesiace.

Reklama